Windows 7 pro Türkceden Almancaya cevirme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkofb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaslar ben win 7 pro türkce kurdum ama bunu almancaya cevirmek istiyorum nasil yapabilirim bilgisi olanlarin yardimini bekliyorum. simdiden tesekkürler.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Update'leri tarattır. Orada dil paketlerinden görebilirsin..

Benim ki Win 7 Ultimate, diller arasında Almanca var...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

Sizinki Crackli olduğu için öyle.Arkadaş bizzat ben telefon ile etkinleştirttirdim.

Aslında siz 7600 Almanca Dil paketini bize sunarsanız yeterli gerisini ben yardım ederim

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ya Allah aşkına Almi sen dedektif falan mısın? Yazdığım iki cümleden Windows'un korsan olduğunu nereden çıkardın? Öyle veya değil demiyorum. "updateleri aç, dil paketi orada vardır indir, bende var" dedim. buradaki hangi kelime sana bu çağrışımı yaptı?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
buradan önce vistalizator programini indir kur. daha sonra win7 rtm dosyasini indir.vistalizator programindan dil paketini göster ve kur..Ben bizzat denedim herseyi almancaya ceviriyor.
http://www.froggie.sk/download.html

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya Allah aşkına Almi sen dedektif falan mısın? Yazdığım iki cümleden Windows'un korsan olduğunu nereden çıkardın? Öyle veya değil demiyorum. "updateleri aç, dil paketi orada vardır indir, bende var" dedim. buradaki hangi kelime sana bu çağrışımı yaptı?

Ben söylüyorum kimsenin anladığı yok.Bu Almi her konuya karışır ama olumsuz yönde diye .Hala bunu sitede nasıl tutuyorlar.Anlamadım.:hammer:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

Ultimate olduğunu görmedim pardon.Pro'da sadece crack yapıldığı zaman olduğundan ezbenrden konuştum:D

Ben söylüyorum kimsenin anladığı yok.Bu Almi her konuya karışır ama olumsuz yönde diye .Hala bunu sitede nasıl tutuyorlar.Anlamadım.:hammer:
Gel bilgilerimizi ölçelim.WhiteHawk bu sitenin gereksiz üyelerinden olduğunu biliyorum ve biliyoruz.Senin şuanki amancın forum arasında kabul görmek ama bu Windows 7 bölümünde olmaz.Kusura bakma yaptığın paylaşımlarda çok kalitesiz.Teknoloji sitesine giren herkesin bileceği tarzda.Ve bu siteden sen benden daha önce ayrılacaksın ve tartıştığım herkes benden önce ayrıldı bunu bilmiş ol.

Edit=Aslında bu forumun değerli üyeleri WhiteHawk'a vereceğim cevabın daha sert olacağını düşünmüşlerdir.Ama bu seferlik yapmacağım.

---------- saat 22:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:18 eklenmişti ----------

Saol kardeşim,arkadaşa her konuda yardımcı oldum bir Almanca paketi bulamamıştım:D

---------- saat 22:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:21 eklenmişti ----------

Valla kardeşim bakmadım programı atmıştımda depoya:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ALMİ, WhiteHawk ile ilgili yaptığın yorumdan ne kadar enteresan bir insan olduğunu anlayabiliyoruz. Yani diyecek söz bulamadım açıkçası. :)

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim yardimlariniz icin deneyip en kisa zamanda cevap yazicam saygilar.

LAZER

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim yardimlariniz icin deneyip en kisa zamanda cevap yazicam saygilar.
yaaa tabi soruyu sor milleti bir birine kat ondan sonra kıyı kıyı kaç:w00t::w00t:
bu arada diğer beyler bilginin fazlası insanlarda agresifliği arttırıyor galiba :4:

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yaaa tabi soruyu sor milleti bir birine kat ondan sonra kıyı kıyı kaç:w00t::w00t:
bu arada diğer beyler bilginin fazlası insanlarda agresifliği arttırıyor galiba :4:[/QUO

Lazer kardesim kactigim filen yok pc ,nin basindan ayrilma sebebim binanin catisindan buz kütlesi benim canagin üstüne düstü ne kablo kadi ne LNB onlarla ugrastim iki saat kadar :laugh:geldigimde baktimki arkadaslar dalmis birbirlerine:laugh: amacim böyle deildi tabiki ama tekrar tesekkür ediyorum herkesten yardimlari icin