Windows 7 permissions

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
GrantAdminFullControl.reg

Win7 x86 x64 tam kullanıcı hesabınıza tam yetki verme programı
Sag tiklama menüsünde degistirmek için sadece .reg dosyasini düzenlemek ve üç hibe Yöneticisi ile ilgili tam denetim dizisi metin dosyasi için tam denetim izinleri al ve ver Yönetici tam izinleri, Yönetici Tam Denetim verin

Sayfadaki kayıt defteri girdilerini eklediğinizde; sağ tık menünüzde manual olarak sağ tıkladığınız nesnenin full kontrolünü size veriyor, çok yararlı.

burdan:indirin yada alt da kaynak site de inceleyin
http://depositfiles.com/en/files/rz7avhaftDownload TakeOwnership.zip

Kaynak:
http://www.mydigital...ght-click-menu/http://www.blogsdna.com/2173/add-take-ownership-option-in-right-click-context-menu-of-windows-7.htm

not:
Geçici olarak kullanılabilir ama kullanırken dikkat etmek gerekiyor. Tüm diski seçip izin verirseniz sonuçlarına garanti veremem :)

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım bunu nasıl yapacağız biraz daha açıklama yapabilirmisin ?
Ben bunu ekledim. Kaldırmak için ne yapabilirm peki ?

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bununla arkadaşım kullanıcı ismine full yönetici yetkisi veriyorsun programı kurdukdan sonra reg dosyasına basarsan sana c: disk üzerinde sorar kulanıcı ismin neyse onu secim izin ver diyorsun acıklamasını yapcam resimli ama biraz beklemen lazım şuan cok yoğunum 2 saat icinde dönerim dostum özür

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Önemli değil arkadaşım beklerim tabi. Diğer Nero Scout sorununu hallettim. Merak ettim dostum, bu kaydı kaldırmassam ilerde herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım ? Bir sorun yada engel çıkartırmı acaba ? kaldırma imkanım var mı ?

Quatbeta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağolasın arkadaşım tam da bunu arıyordum.... :)

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Önemli değil arkadaşım beklerim tabi. Diğer Nero Scout sorununu hallettim. Merak ettim dostum, bu kaydı kaldırmassam ilerde herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım ? Bir sorun yada engel çıkartırmı acaba ? kaldırma imkanım var mı ?

arkadaşım bunu indirdikden sonra cift tıkla gelen pencereye calıştır de sonra senden dosya yüklemek icin izin isteyecek EVET bu bir reg dosyasıdır kayıt defterine kaydetikden sonra başırıyla kayıt defterine yükledi diye cıkar Sana EVET tekrar sorar EVET de sonra tamam de işem biti şimdi gelelim nasıl calıştığına

bir program yüklemeye caşıştığnda bir klasör acmak istediğinde tıklamadan önce üzerine gel sağ tıkla Gran admin full controll bas işte ozaman yönetici yetkisiyle işlem yaparsın sana full yönetici yetkisi verir bu kadar

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hmmm çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi çaktım davayı :) ;)

---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Dostum indirdiğim klasörün içinde 2 tane dosya var. "InstallTakeOwnership" ve "RemoveTakeOwnership" biri silmek için diğeri de eklemek için değil mi ?

XLİVE

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hmmm çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi çaktım davayı :) ;)

---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Dostum indirdiğim klasörün içinde 2 tane dosya var. "InstallTakeOwnership" ve "RemoveTakeOwnership" biri silmek için diğeri de eklemek için değil mi ?

evet dostum