• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Orjinalleştirilen Bilgisayarlar

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar.

Sorundan ziyade olabiliyor mu diye merak ettiğim soru şudur;

Bir windows 7 serialinin kullanıldığı ve orjinalleştirmesini sağladığı bilgisayarları görebilme imkanı var mıdır?

Ya da kısacası : Sahip olunan serial hangi bilgisayarlarda kullanılmış görme imkanı var mı?

Teşekkürler.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Vardır tabiki. Sen kendi pcinde orjinalleştirip gidip kuzeninede kurarsan aldıgın lisans 1 pc içinde direk kara listeye düşüyor. Her orjinaleştirmende telefonla arayıp onaylatman gerekiyor herseferinde.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki bu kurumsal olarak alınmış bir serial ise?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
kurumsal olarak alınmışsa yinede windows 7 senin pcne kuruldugunda lisans belli pc sayısını aşmışsa herkes için karalisteye düşer. sen gizli gizli kullanayım bişey olmasın diyorsun fakat senin pcinde kayıt olmuş olur. Sınırı aşmamışsa sorun yok. Tabiki bunlar bildigim kadarıyla..

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben kendim kullanmıyorum evimde kurmadım şirket kendisi bana verdi başka ondan değil. Şimdi bazı kişilerde bu kurulum cdleri serial bulunmakta. Bu kişiler gider de başka yerlerde de kurar onları görmek istiyorum. Ve kullanıcı sınırı da yok bu arada.

emrxtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
direk olarak nerde kullanıldığını göremezsin ama kullanılıp kullanılmadığını anlayabilirsin

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şöyle güzelce bir döküm alabilseydim ne harika olurdu :)

llatmacall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben crack kullanıyorum ama serial kullanmak isterdim:wink: