Windows 7 Mavi ekran hatası [Resimli-Geniş-bilgi]

Emreartukarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben Foruma yeni katıldım ve bir sorunum var uzatmadan geçelim,windows 7 kullanıyorum kardeşim minecarft oynarken birden ekranda çizikler çıktı ve donup kaldı bilgisayar bende kapatım açtım sonra birde ne göreyim,mavi ekran hatası sonra cd'mi taktım bilgisayarıma şöyle güzelbir format attım bilgisayar sorunsuz açıldı girdim ekran kartıma bir bkatım İntel(R) HD Graphics Oyunlarda çok kasma yaratıyor sonra ekran kartımın driverıni yükledim kurdum (Ati readon Hd 5470)Bilgisayar yeniden başladı ve yine aynı hatayı aldım naptıysam çözemedim 1 aydır uğraşıyorum bunla sorun nedir arkadaşlar bir el atsanız şimdiden teşekkürler.

----RESİMLER------

---------Ekran kartım----------------------
c3j5.png

Diğer İntel olan ise bu
zzug.png

Aygıt Yöneticisi
y6vw.png

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar ben Foruma yeni katıldım ve bir sorunum var uzatmadan geçelim,windows 7 kullanıyorum kardeşim minecarft oynarken birden ekranda çizikler çıktı ve donup kaldı bilgisayar bende kapatım açtım sonra birde ne göreyim,mavi ekran hatası sonra cd'mi taktım bilgisayarıma şöyle güzelbir format attım bilgisayar sorunsuz açıldı girdim ekran kartıma bir bkatım İntel(R) HD Graphics Oyunlarda çok kasma yaratıyor sonra ekran kartımın driverıni yükledim kurdum (Ati readon Hd 5470)Bilgisayar yeniden başladı ve yine aynı hatayı aldım naptıysam çözemedim 1 aydır uğraşıyorum bunla sorun nedir arkadaşlar bir el atsanız şimdiden teşekkürler.

----RESİMLER------

---------Ekran kartım----------------------
c3j5.png

Diğer İntel olan ise bu
zzug.png

Aygıt Yöneticisi
y6vw.png
bu video işine yarabilir aynı sorun bendede var ama bu videodaki gibi yapmak için zamanım yok zamanım olunca aynısını yapacağım baştan sona izle videoyu.
[video=youtube_share;xoCV5klw8w4]http://youtu.be/xoCV5klw8w4[/video]

Emreartukarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumun için teşekkür ederim lakin benim sorunum bu değil güvenli mod'ta filan bilgisayarım açılıyor yinede teşekkürler

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Eskiden Knight Online pvp girerken atardı . Son bilgisayarım bozulcak diye oyun oynamayı bıraktım :) bi uyumsuzluk var .

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yorumun için teşekkür ederim lakin benim sorunum bu değil güvenli mod'ta filan bilgisayarım açılıyor yinede teşekkürler
ati ekran kartında sorun var işte güvenli modda ekran kartsız açıyor bilgisayarı bu sorunuda ancak böyle çözebilirsin ati ekran kartını videodaki gibi ısıtarak başka çözümü yok eğer yanlış driver yüklemiyorsan.

windturks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarınızı bios sıfırlayıp upgrade edin bir ihtimal düzelebilir düzelmez ise ekran kartı mxm soketinde taklı ise çıkartın ve başka bir notebook da deneyin. yine aynı sorun verirse yenisini sipariş edin.