Windows 7 Marketlere İndi!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Microsoft'un son işletim sistemi Windows 7, marketlerde yavaş yavaş yerini alıyor. Marketler, yarını bekliyor.

Nefesler tutuldu, Windows 7 için geri sayım başladı. Yarın tüm dünyada yapılacak olan lansman sonrası, Windows 7 final sürümüyle satışa sunulacak. Artık tüm hazırlıklar tamamlandı. Windows 7 kutuları, İngiltere'den sonra İsrail'de de market raflarındaki yerini aldı. Raflara yerleşen Windows 7 sürümleri arasında en fazla Home Premium ve Professional yer alıyor. Zaten en büyük satış rakamlarının da bu iki sürümden elde edilmesi bekleniyor. Kısacası Microsoft, 22 Ekim'de piyasaya çıkacak olan işletim sistemine güveniyor.
win_isreal1256110299.jpg
Peki Windows 7 ile birlikte hayatımız değişecek mi? Tüm Microsoft kullanıcıları, Vista ve XP kullanmaktan vazgeçip Windows 7'ye mi yönelecek? Tabii ki hayır. Zira Windows 7 ne kadar övgü alsa da, gerek açılış hızı, gerek üst düzey sistemlerde Vista ile hemen hemen aynı sonuçları vermesi, uzmanları düşündürüyor. Kısacası, sisteminiz oldukça iyiyse, Vista ve Windows 7 arasında performans açısından pek bir fark göremeyebilirsiniz.
Diğer bir taraftan, antivirüs yazılım geliştiricileri Kaspersky ve Panda, Windows 7'nin piyasaya çıkışına ithafen, kullanıcılarına 1 yıllık ücretsiz tam sürüm kullanma olanağı sağlayacak.
:: Windows 7'ye hemen geçmeyi düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunu kaldıracak bilgisayarım olsa geçerim.:)

hrnayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 6 aydır beta-rc sürümlerini kullandım gerçekten farklı ve hızlı bir sistem tavsiye ederim

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hiç vakit kaybetmeden geçiyorum :)

mistilix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben celeron 1.7 kurdum sıkıntı yok çalışıyor tam sürüm nasıl olur bilmiyorum ama sorun yaşanacağını sanmıyorum.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
maşallah gözümüz aydın ben yarını 4 gözle bekliyorum ilk kez güçlü hızlı otomatik hızlı kararlı bir işletim sistemi kullanabileceğiz şafak 1 :)

ss2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aydır kullanıyorum :)

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
final sürümü kullanıyorum memnunum gayet güzel bir işletim sistemi olmuş bu sefer..birde ürün anahtarını onaylattım mı tamamdır.. :)

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet internete düştüğü anda indiricem.ne yazık ki microsoft bizi hep sahteye yönlendiriyor.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
geçtik bile :D PIV 2,8 H.T işlemci 2048 RAm ati radeon 9550 ekran kartı olan bilgisayarda çok rahat çalışıyor nerdeyse bir ayı geçti bir sorun yok hatta diyebilirmki XP den daha stabil ve hızlı :D