• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Kurma Yardım

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 7100 ü indirdim iso olarak bastım dvdye 8x hızda windows dosyaları yükleniyor bölümü varya yüklüyeceğimiz hdd yi seçtikten sonraki bölümde 10dk bekledim expanding files gibi bişey yazıyor ing. olarak 10dk beklememe rağmen %0 da kaldı ama takılmadı yanındaki noktalar srekli hareketli cdde dönüyor ama %0 10dk boyunca deli etti beni normal bi durummu beklememmi gerekiyor ? yoksa bi sorunmu var

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
usta ne yaptın
dvd'ye işletim sistemi yazarken
en düşük hızda yazdır
%0'da 5 dakika kadar takılıyor, o da doğru ama senin neden dvd'ye çok hızlı yazman
en ama en düşük hızla yaz, düzelir

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hocam bekliyelim dedik bekle bekle... 20dk oldu %1 :mrgreen: çekilmez ya öyle bekleme süresi bu ne böyle :) ben vistayıda böyle çekmiştim alsında sorun çıkarmadı win7 ninde ne olcağı belli galiba :)

Toplam Kaç dk/saat sürüyor bu işlem yani kurulum ?

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya şimdi en düşükte yazdım toplamda 20dk bekledim %6 da kaldı ya :( sinir oldum valla ya

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imajı düşük hızla bidaha yazdır......yine kalıyosa imaj netten bozuk inmiştir ....

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sistem özelliklerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum

sana göre :

% oranı artıyor ama yavaş yavaş artıyor yani sistemin düşüklüğünden kaynaklanan bişi ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayarımın 3D grafiği çok düşük yeni nesil oyunları oynayamıyorum. lütfen bana yardımcı olur musunuz. Şimdiden size teşekkürler. Bilgisayarım : 1690 paylaşımlı ekran kartı

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Microsoft usb dvd tools aracıyla yazdırabilirsen onu deneyebilirsin.