- Reaksiyon puanı
- 13,042
Tamam birazdan biter. Bitince arama çubuğuna "language yaz ve change display language den türkçeyi seç"buyrun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bitti sanırım böyle oldu
Tamam birazdan biter. Bitince arama çubuğuna "language yaz ve change display language den türkçeyi seç"buyrun
bitti sanırım böyle oldu
Tamam çok heyecanlandın iner birazdan bekle biraz.bu arada installing sürekli böyle titriyor gidiyo geliyor gibi oluyor nasıl göstereceğim bilmiyorum
hiç ilerlemiyor
ilk defa yapıyorum eğer pc'yi bozarsam babam beni öldürür daha 1 ay önce aldımTamam çok heyecanlandın iner birazdan bekle biraz.
Dil dosyasından nolacak? Tamam işte yavaş yavaş artacak o merak etme.ilk defa yapıyorum eğer pc'yi bozarsam babam beni öldürür daha 1 ay önce aldım
şuan %30-35'İ doldu
Nasıl bir sistem aldığına bağlı.1 ay önce yeni sistem topladın ve Windows 7 mi kullanıyorsun? Tebrik ederim ?
Adam Linux hateri çıktı rıza baba..Nasıl bir sistem aldığına bağlı.
Linux kursun dimi?
napayım yılların alışkanlığı şu zamana kadar W7 kullandım 2022'den sonra W10a geçerim1 ay önce yeni sistem topladın ve Windows 7 mi kullanıyorsun? Tebrik ederim ?
Hayır ben ciddi sordum. Win7 den daha iyi linux dağtımları var ama sistemi iyise neden win 10 kurmasın ki?Adam Linux hateri çıktı rıza baba..
(Adam profil fotosuna bile anti-Linux resim koymuş)
Olduysa iyi? Sistemin iyise win8.1 veya 10 kurman daha iyi olur.ve oldu
napayım yılların alışkanlığı şu zamana kadar W7 kullandım 2022'den sonra W10a geçerim
O da benim tercihim zaten 4 gb ram'li pc'ye W10 kurulur muHayır ben ciddi sordum. Win7 den daha iyi linux dağtımları var ama sistemi iyise neden win 10 kurmasın ki?
Olduysa iyi? Sistemin iyise win8.1 veya 10 kurman daha iyi olur.
Ben zaten toplama bilgisayara Windows kurarım, Linux kurmam. Saçma olur. Sadece bu devirde 7 yerine 10 kullanmalı anlamında söylemek istedim.Hayır ben ciddi sordum. Win7 den daha iyi linux dağtımları var ama sistemi iyise neden win 10 kurmasın ki?
Olduysa iyi? Sistemin iyise win8.1 veya 10 kurman daha iyi olur.
Hedef 2023.ve oldu
napayım yılların alışkanlığı şu zamana kadar W7 kullandım 2022'den sonra W10a geçerim
zaten linux laptop'a iyi gider şarjı yavaş biterBen zaten toplama bilgisayara Windows kurarım, Linux kurmam. Saçma olur. Sadece bu devirde 7 yerine 10 kullanmalı anlamında söylemek istedim.
benim ki 6 yıllık laptop ama win10 da pek sıkıntı çekmiyorum ama size kalmış bir şeyO da benim tercihim zaten 4 gb ram'li pc'ye W10 kurulur mu
Lütfen ironi olduğunu söyle!zaten linux laptop'a iyi gider şarjı yavaş biter
şimdi DRİVER BOOSTER kullanma zamanı
İroni yaptımLütfen ironi olduğunu söyle!
tamamRufus hariç demiş.