Alican Doğu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
İnternet yok gözükmüyor Alican kardeşim sorunlu gözüküyor.Biraz açıklar mısın yahu?
Bu nedir böyle internet var ama yok gözüküyor sen bu şekilde sormayla çözüm bulamazsın...
Not=Ethernet Driver'ını güncelle..
Abi Dövseydin Bari sorunumu söledim bi dayak yemediğim kaldı allah allah yardım etmeyeceksen bana böyleşeyler deme ben yardım arıyorum bak diğer yazan arkadaşlara hiç böle seningibi tavrı olan var mı
denedim abi bi problem yokalican doğu sen dediğim yolu denedin mi?ben de bazen böyle sorunlar yaşıyorum
Abi Dövseydin Bari sorunumu söledim bi dayak yemediğim kaldı allah allah yardım etmeyeceksen bana böyleşeyler deme ben yardım arıyorum bak diğer yazan arkadaşlara hiç böle seningibi tavrı olan var mı
ALMİ sana söyleyecek söz bulamıyorum. Ya psikolojik sorunlu birisin, ya çocuksun yada empati yeteneği sıfır birisin. Allah sana selamet versin..
Sınırlı bağlantı sebeplerinden biri Modemin TTNeT den ip alamıyor olmasıdır. Modemi resetlemeyi ayarları tekrar girmeyi deneyebilirsin. Aklıma bir ihtimal daha geliyor telefon kablosunda bir ezilme yada kırılma söz konusu olabilir. Hepsinden önce müşteri hizmetlerini arayıp internet akışım aktif mi diye sorgulattırmayıda yapmalısın. Bölgelsel bir sorunda söz konusu olabilir.
Mesajlarınıza dikkat edin biraz.
Open DNS kullan
208.67.222.222
208.67.220.220
ise yaramazsa, http://www.xp-smoker.com/downloads/xptcprep.exe bu programi indir repair yap bu da olmazsa ayni program ile modeme reset at.
Büyük olasilikla DNS problemi cözecektir..
Driver'ı yükledin de çözüldü değil mi ?problem çözüldü .
Driver Güncellemesi Sayesinde Düzeldi.
İnternet yok gözükmüyor Alican kardeşim sorunlu gözüküyor.Biraz açıklar mısın yahu?
Bu nedir böyle internet var ama yok gözüküyor sen bu şekilde sormayla çözüm bulamazsın...
Not=Ethernet Driver'ını güncelle..