PC MERAKLISI
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2

Tema hakkında bilgiler:
Değerli arkadaşlarım saatler süren çalışmanın ardından nihayet windows7 dekendime beğendirdiğim bir tema yaptım.
Sıfırdan yapılmamıştır.Snow Crystal temasının yeniden düzenlenmesiyle elde edilmiştir.Görev çubuğu tam şeffaftır.Ve
Ben beğendim.Sizde beğenirseniz kullanın.
Temada varsayılan font YAGMUR(YAGMURADAM) yazı tipidir.Bu nedenle temayı uygulamadan evvel paketle indrdiğiniz YAGMUR yazı tipini windows7 ye yüklemelisiniz.
Bundan sonra tema klasörünü olduğu gibi C:\WINDOWS\Resources\Themes içine atın ve 2 kb lık tema uygulama dosyasına çift tıklayın.Temanın kendisinde 2 resim var.Ardı ardına
değişir.İsterseniz bunları değiştirebilirsiniz.Temada saat ve tarih yazı büyüklüğü belirgin biçimde büyüktür.Küçültmek isterseniz YAGMUR.msstyles dosyasını Resource hacker ile açın ve String Table>40>0
adresini sol kısmdan tıklayarak açın ve 625 numaralı koddaki 14 değerini zevkinize göre değiştirin.Eğer yazı tipinden hoşlanmadıysanız string table içindeki tüm YAGMUR değerlerini sevdiğiniz yazı tipi ismi ile değiştirp kaydedin ve temayı yeniden uygulayın.
Gülegüle kullanın.Saygılarımla
http://hotfile.com/dl/54634627/b6cf031/YAGMUR.rar.html