Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasmasın istiyorsanız nod32, avira antivir, biraz kasabilir derseniz microsoft security essentials(ücretsiz), az daha kassın ama zalım korusun diyorsanız kaspersky derim.
Yaklaşık 15 gündür deneme amaçlı antivirus kullanmıyorum hiç kasmıyor haliyle , öncesinde kaspersky ve norton internet security kullandım, tarayıcı olarak chrome kullanıyorum. Arasıra online tarama yaptırıyorum ve birkaç antispyware ım var real-time kapalı onlarla da ara sıra taratıyorum ve virus falan yok yani nerde gezdiğini bilirsen antivirus e ihtiyaç pek yok, tabiki usb falan takarken açmadan muhakkak taratın, bakalım böyle giderse kurmayı düşünmüyorum tabiki ne olur ne olmaz sistem yedeğiniz bulunsun. Sistem Win7 x64
Aslında PC'yi koruma anti-virüs programı ile olmaz.
İlk önce kendin düzgün internet sitelerine girersen ve biraz aklını kullanırsan(ki bu her insanda yok sözüm meclisten dışarı) anti-virüs'e ihtiyacın kalmaz...
Suan icin Kaspersky Internet Security 2010 yillik 35 Dolar . %30 indirimle nerdeyse 3 4 gunluk sigara parasina geliyor ve 1 yil boyunca huzurla kullaniyorsun.