Windows 7 güncellemesi

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar,
windows7 de güncelleme yapmak istiyorum. daha doğrusu gta 4 oyunu için bu güncellemeyi yapmak zorundayım ama sorun şu.
windows 7 orjinal olmadığını anlamaması için hangi kodlu güncellemeyi kapatmalıyım bunu bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

hepinize teşekkürler

necdetakbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle denetim masası> windows update de "güncelleştirmeleri denetle ancak karşıdan yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak" ı seçip daha sonra güncellemeleri denetleyin. KB971033 güncellemesi korsan avcısıdır, bu güncellemeye sağ klik>güncellemeyi gizle yi seçin. bunun dışında yakın tarihte yayınlanan win7sp1 güncellemesinde de kb971033 güncellemesi entegre edilmiştir. konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için burdan link vermem kurallara aykırı mı bilmiyorum, ancak yakalanmanız halinde bile restore watt (Google ile aratırsanız çok sayıda bilgi edinebilirsiniz restore watt ile ilgili) aracı ile güncellemeyi silip loader (yine Google müracaat) ile tekrar win7 nizi tekrar aktifleştirebilirsiniz. kolay gelsin.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
gerçekten çok teşekkürler. yakalasa bile bende crack i var. tekrar düzeltebilirim ama hiç yakalamasın daha iyi. çok sağolun :)