Windows 7 format atma sorunu

tugcepoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bılgısayarımı ılk aldıgımda recovery cd sı cıkmadı ve cdyı olusturdum fakat kaybettım.Sımdı oyle bır cd olmadan format atmaya ıhtıyacım var .Cd yı yenıden olusturdum fakat bu cd en son guncelleme durumu uzerınden alıyorkı bu da benım ısıme yaramadı.Ben tum bılgısayarımı ılk aldıgım ayarları ıle format atmak ve ıcındekı hıcbır bılgıyı almaksızın yapmak ıstıyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım ..

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
cdyi oluşturdum derken tam anlamadın

yababilceklerin
1. önce eğer laptop ise recovery içinde olmuş olabilir tam marka ve model yazarmısın
2.win 7 cd si bulcaksın herhangi bir sorun olmaz

fakat bu cd en son guncelleme durumu uzerınden alıyorkı bu da benım ısıme yaramadı.Ben tum bılgısayarımı ılk aldıgım ayarları ıle format atmak ve ıcındekı hıcbır bılgıyı almaksızın yapmak ıstıyorum.

bildiğimz format istiyosun yani başka birşey değil sen önce marka ve model ver tabi laptop ise yoksa win 7 cdsi bul veya indir

bera_ramazan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
windows başlarken f8 e bas başlangıç onarma ya gir orada en altta recovery diye bir seçenek var olması lazım (casper gibi pc lerde var) orada varsa geri yükleme yapabilirsin

malik-

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Mrb. bende dün format attım atmaya çalıştım :) (internetten araştırarak pek bilgim yok bu konularda) yalnız bios ayarlarına girip önceliği dvd ye verdiğimde pc direk windowsa girdi ve bende direk cdden setup olarak yaptım windowstayken devamında harddiskleri biçimlendiremedim ve kuruldu sizce izlediğim yol doğrumu veya formatı tam anlamıyla tamamladığımı nasıl anlarım şimdiden teşekkürler ayrıca ASUS UL50VT pcnin markası

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarımda daha önce Windows XP kuruluydu. Ben bilgisayarım a windows7 yi kurmak istiyorum. CD'yi bilgisayarıma takıp kurulum başlarken açılan ilk pencerede dil klavye vs. penceresi açılıyor ancak kuruluma devam edebilmem için "İleri" diyebilmem için maos işareti çıkmıyor bunun çözümü için ne yapmam gerekiyor acaba?