Wİndows 7 Duvar KAğıdı Hatası !

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Wİndows 7 de masaüstüne resim koyamıyorum Hata alıyorum

---------------------------------------------------------
Masaüstüm Böyle

3026.jpg

---------------------------------------------------------

Hata İse Böyle

3044.jpg

----------------------------------------------------------

Bu Nu nasıl Halledebilirim ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Uzantısı, özelliği nedir?
Resmin kendisini buraya yüklersen biz de bakabiliriz..

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her türlü resmi kabul etmiyor + Windows 7 nin orjinal temalarınıda kullanamıyorum

CRY_WOLF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladığım kadarıyla RC sürüm kullanıyorsun. Tam sürüme geç derim ben. RC sürümlerde olabilir öyle hatalar.

nani_19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı hata bendede var dostum nasıl düzelttin yardımcı olabilirmisin ?? ?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yasadışı lisanssız ürünlerden kurtulursanız bu gibi sorunlar yaşamazsınız.:thumbup1:

nani_19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 home premium kullanıyorum..2. küsür milyara aldım yasalın kralıda bu makina ama böyle bir hata vermesi benı cıldırtacak. hatası böyle bu resim duvar kagıdı olarak ayarlanamaz iç hata oluştur diyo böyle sacmalık varmı ya

---------- saat 17:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:29 eklenmişti ----------

makina hp hpdemi sorun var acaba ?

---------- saat 17:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:29 eklenmişti ----------

bence windows 7 sistemi tam oturmadı.1-2 yıl daha cekeriz böyle rezillikler ondan sonra yeni bişey cıkartılar zaten

nani_19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle bir hata ile karşılan yokmu yahu

lediod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam aynı sorun bende de var. iç hata oluştu diyor masaüstü arka planı koyduğumuzda. bir de klasör dosyalarının ikonları görünmüyor. Yokmu yardım edecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
byler derdime derman yok mu bu dünyada ya lütfen yardımcı olun :crying: Verdiğiniz programı çalıştırdım ComboFix bi işe Yaramıyor lutfen yardımcı olun lütfenn

masaüstü ne duvar kağıdı koyamıyorum bir iç hata oluştu diyor lütfen derdime derman yokmu eğer sorunmu çözüne 40 gün 40 gece dua okuycam söz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:byler allah rızası için yardım edin ya derdime derman yokmu bü dünyada ekrana resim koyamıyorum verdiğiniz programı çalıştırdım bitti ve en sonunda not defterinde bi şey açıldı ama hala sorun aynı (sorunum):masüstüe resim koyamıyorum yarım bir iç hata oluştu diyor kütfen yardım edin