• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Deneme!

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft'un sitesinden Windows 7'yi denemek için 30 günlük indirme şansım var mı.Ama kararlı sürüm olsun istiyorum.Vista'dan gına geldi.Zaten ayda bir format atıyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ürün anahtarı girmeden, 30 süreyle kullanabiliyorsun. Daha sonra etkinleştirmek gerekiyor. Herhangi bir yerden indirip deneyebilirsin.

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ürün anahtarı girmeden, 30 süreyle kullanabiliyorsun. Daha sonra etkinleştirmek gerekiyor. Herhangi bir yerden indirip deneyebilirsin.
Virüs koyma ihtimalleri var mı,bildiğiniz bir site var mı?Zaten 30 gün kullanıp tekrar Vista kurucam.Crack falan kullanmam zaten.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Link yok. Google'dan veya bir tanıdığından edinebilirsin.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

:)

Önce bir w7 kursun.

Microsoftun sitelerinde indirilebilir kararlı bir sürüm olmadığını unutmayın. Yalnızca yeni çıkan işletim sistemlerinin customer preview gibi geçici sürümleri bulunur.

Bunlar yalnızca servis paketi.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Windows 7'yi internetten indirmeye kalkmıştım birsürü bilgi istedi en iyisi internette msdn olan sürümleri arat öyle kur derim.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
internetten torrent olarak indir kur beb olsam öyle yaparım