Windows 7 / ATI Radeon x1200 Series / Sürücü Aranıyor !

wild style

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ATI Radeon x1200 Series

bunun win7 için sürücüsü lazım arkadaşlar . lütfen yardımcı olur

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Win7 sürücüyü otomatik yüklüyor.Ne için sordunuz? Biraz daha bilgi verirmisiniz.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yanlış cevap.Benim kartımda arkadaşın kartından ATİ.Direk yükledi.Nasıl destek vermiyor.:cool:

destek vermediği doğru, size de vista driver'ını 7 driver'ı diye yüklemişlerdir :) ati'ye sinir olmaya başladım zaten bu aralar, eski kartlarını görmezden geliyor :sneaky2:

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Atinin huyudur eski kartları hiç görmez hele mobile kartlara ise kardeşim aldığın şirkete sor der.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Atinin huyudur eski kartları hiç görmez hele mobile kartlara ise kardeşim aldığın şirkete sor der.

aynen öyle, benim laptopda xpress1100 var, atinin sitesinden indirdiğim driver yüklenmiyor :D asus un sitesinden indirince çalışıyor o da 2007 de güncellenmiş en son :mellow: ati ye site üzerinden form aracılığıyla mail atıyım diyorum, form bozuk mail atılmıyor :cursing:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
destek vermediği doğru, size de vista driver'ını 7 driver'ı diye yüklemişlerdir :) ati'ye sinir olmaya başladım zaten bu aralar, eski kartlarını görmezden geliyor :sneaky2:

Ben sistemi kendim kurdum.Windows Update diğerleriyle birlikte yükledi.Microsoft mu vistanın driverını 7 diye yüklüyor?:drool:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yanlış cevap.Benim kartımda arkadaşın kartından ATİ.Direk yükledi.Nasıl destek vermiyor.:cool:
ATI destek vermedği doğru ancak DX 9 lu kartlara özel Windows 7 Driver'ı olmayacak.Windows Vista Driver'ı kurarak sorunu halledebilir arkadaş.Bakın altını çiziyorum ATI deskte vermiyor.