Windows 7 Ağ Simgesi Kayboldu (Sağ Alt Köşedeki)

Contra35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum şu; sağ alt köşedeki yerel ağ bağlantısı simgesi birden bire kayboldu. Bilgisayarımı yeniden başlat yaptığımda orada bişeylerin eksik olduğunu anladım bir de baktım ki ağ simgesi yok. Daha sonra açmayı denedim fakat sistem "simgelerini aç veya kapat" bölümünde ağ simgesi aktif değil herhangi bi oynama yapamıyorum. İlk defa başıma geldi biraz araştırdım fakat bulamadım. Buyrun bu da görüntüsü;

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum :)

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Varsayılan simge davranışlarını geri yükle deyince gelmiyor mu?

Yoksa ağ bağlatılarımda bağlantı ikonuna gel üstüne sağ tıkla özellikler de..bağlandığında bildirim alanında göster seçeneğinin yanına tik at tamam de çıkacaktır..

Contra35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Varsayılan simge davranışlarını geri yükle deyince gelmiyor mu?

Yoksa ağ bağlatılarımda bağlantı ikonuna gel üstüne sağ tıkla özellikler de..bağlandığında bildirim alanında göster seçeneğinin yanına tik at tamam de çıkacaktır..

Varsayılan simge davranışlarını geri yükle yapmayı denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı. İkinci önerinize gelince, o seçenek sanırım Xp'de mevcut ben Win. 7 kullanıyorum. Yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler dediğimde öyle bir seçenek yok.

--- Mesaj Güncellendi ---

Aşağıdaki regedit dosyasını indir. Aç gelen ekrana evet de. O kısım aktif olacak mı bak. Aktif değilse pc ni yeniden başlat öle dene birde.

http://www.fileserve.com/file/z2NCN4g/düzelt.reg

Bilgisayarımda avast! kurulu ve de güncel fakat ben Norman ve Kaspersky ile virüs taraması yapıyorum, eğer bir sonuç alamazsam önerinizi deniyeceğim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Norman yine abartıp pc'de ki herşeye nerdeyse zararlı dedi birsürü şey sildi fakat bana lazım olanları restore ettim gerisini onayladım, sorun düzeldi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı problemi yaşıyorum rica etsem tekrar yükleme yapabilir misiniz?

Avenger 58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abi bende de aynı sorun vardı Denetim masası--》Ağ ve İnternet--》Ağ ve Paylaşım Merkezi--》(Sol taraftaki menüdeki)Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin
Ordan da kablosuz ağ bağlantısına çift tıkla oluo

hakan8083

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çalıştır kutusuna
cmd.exe yazın ve Tamam'ı tıklatın.
Aşağıdaki komutları yazın.
regsvr32 netshell.dll
regsvr32 netcfgx.dll
regsvr32 netman.dll

bilgisayarınızı yeniden başlatın.