Windows 7 Açılma Sırasındaki Donma

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vistadada aynı durum söz konusuydu windows açılırken windows başlıyor yazısı çıkıyor ve orda donuyor belli bir süre geçdikden sonra açılma işlemi devam ediyor bunu google'dan araştırdım ve kablosuz klavye ile fare kullananlar en altdaki usb girşine takıldığı zaman sorun çözülür diye bir yazı vardı her neyse bende denedim gerçekdende oldu windows direk açılmaya başladı ama belli bir sürü sonra tekrar aynı şey olmaya başladı:cursing: bunu sorunu nasıl çözerim ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
USB donanımların hepsini çıkartıp bakabilir miyiz ?

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
usblerinde sorun olabilir. varsa disket sürücünde sorun olabilir. son olarak sabit diskinde sorun olabilir.

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
USB donanımların hepsini çıkartıp bakabilir miyiz ?
microsoft kablosuz aktarım cihazı(fare klavye için) için bilgisayara usb ile bağlanmasında sorun yokmuş sorun kameradan çıktı kameranın usb kablosunu çıkardığımda windows'u çeşitli şekilde denedim işte tam açılırken güç kestim veya ilk power tuşundan sonra hemen pc'yi kapattım windows başlıyor yerini sorunsuz şekilde geçti. Ben ilk sorun microsoft kablosuz adaptörününü usb ile pc'ye bağlanmasında çıktı diye kamera hiç aklıma gelmedi iyi tamamda böyle saçma şeymi olur benim düşüncem ürün biraz eski olduğu için windows 7'yi tanısa bile tam uyuşmaması sonucu böyle bir sorun çıktı...
Bu arada çok teşekkür ederim

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Rica ederiz, USB 1.1, 2.0 yuvalarından kaynaklanabilir.
Doğru yuvayı buluncaya kadar deneme yapabilirsiniz..