Windows 7 7227 FAKE!

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
fake olmasından şüpelendiğim 7227 diye adlandırılan sürüm aslında 7100 ün modifiye edilmiş haliymiş

Buyrun kanıtı

File Name:
7227.0.x86fre.winmain sp.090602-2110.client en-us.ultimate(vasill).iso

Leaked ISO and VHD are fake!
The leaked ISO is build 7201 and the leaked VHD is a modified version of build 7100 !!

Screenshot of modified VHD (EXPLORER.EXE has version number 6.1.7227, but NOTEPAD.EXe has version number 6.1.7100 !!)

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 887x535.
fakevhd.jpg

Screenshot of fake ISO:
v416hc.jpg

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kerimcemi tenhada sıkıştırıoz :) vazgeçtim sıkıştırmıyoz karar verin :D

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fake değil insanlar yanıltılıyooo o alıntı yaptığın sitenin kendisi fake pc meraklısı zaten o forum ve shiftdeleteden dünyada başka kimse fake olup olmadığını tartışmıyo .. bu konudada hiç bişey yazmıycam bundan sonra beni bilen biliyo zaten...

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fake değil insanlar yanıltılıyooo o alıntı yaptığın sitenin kendisi fake pc meraklısı zaten o forum ve shiftdeleteden dünyada başka kimse fake olup olmadığını tartışmıyo .. bu konudada hiç bişey yazmıycam bundan sonra beni bilen biliyo zaten...

Yonetici mesajlarini silmekten bikti sen yenisini yumurtlamaktan bikmadin.:w00t: :4:
Hic bir mantikli aciklaman yok, varsa yok zikona mu zakona mi zukonami neyse onun soyledikleri.
02-06-09 da dagitilan sozum ona surum icinden 04-06-2009 tarihli explorer.exe cikiyor.
boot.cff dosyasyi yine 7100.
ama gelde kerimcem'e anlat.
Sen okula giderken sana dersleri nasil ogretiyorlardi?
Matkap mi kullaniyorlardi?
Soyle bizde kullanalim birseyler.
Anlamiyorsun cunki...
Sahte build indirmeleri icin birde tesvik ediyor.
Bu isten cikarin ne?
Kremlin sarayinda kazan dairesimi?
Yeter artik yahu.
Herkes bizi ornek gosteriyor.
SDN'de kanitlandi diyor fake oldugu.
Kerimcem efendi kendi ruyalarinda.
Siteyi bari rezil etme.
kerimcem.com.tr ac ilk uyesi ben olacam soz.:thumbup:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 haziran imajının alındığı tarih pc nin 2 sinde imsazı diye 2 si çıkçak diye bi kural yok +orjinal isolara bile baksan 1 2 gün sonrasıdır aynı gün diye bi kural yok...dedğim gibi o fake cenneti forumdan başka ve burası dışında kimse fake olup olmadığını tartışmıyo zaten matodor24 kurmuştur isterseniz ona sorun bende sanala kurdum no problem kendsisinede sorabilirisniz istiyosanız.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Acaba kerimcemde Fake olabilirmi..:D?