Mehmet Berke
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 31
Saat kaçta tanıtılacak bilgisi olan var mı?
Siz çok geride kalmışsınız..![]()
''Windows 11'' Hakkında Resmi Açıklama
Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayıanswers.microsoft.com
bu nedir peki yahu
Kardeşim Microsoft sanırım GitHub’a Windows 11’i resmi olarak ekledi ve Windows 11 çıkacak. Zaten developer sürümünü kullanıyorum Windows 10’dan stabil çalışıyor 4 5 gündür hiç mavi ekran almadım ?Microsoft beni trolledi desenize şuna![]()
![]()
Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayıanswers.microsoft.com
bu nedir peki yahu
Bu 1 yıllık haber. Neden inanalım ki? 18:00' da göreceğiz. Ya çıkacak yada çıkmayacak. Herkes çıkacak diyor. İSO dosyası sızdı. Neden çıkmasın ki?Siz çok geride kalmışsınız..
Microsoft kendi açıkladı.
Zaten resmi olarak GitHub denen sitede Micorosft Windows 11'i ekledi.Bu 1 yıllık haber. Neden inanalım ki? 18:00' da göreceğiz. Ya çıkacak yada çıkmayacak. Herkes çıkacak diyor. İSO dosyası sızdı. Neden çıkmasın ki?
Twitter'den duyurdu Microsoft ?Bu 1 yıllık haber. Neden inanalım ki? 18:00' da göreceğiz. Ya çıkacak yada çıkmayacak. Herkes çıkacak diyor. İSO dosyası sızdı. Neden çıkmasın ki?
Gözüne bak aynı windows 11’in duvar kağıdıTwitter'den duyurdu Microsoft ?
Zaten bunu,bilerek yaptılarGözüne bak aynı windows 11’in duvar kağıdı
Heyecanla bekliyoruz ? saatten ve telefondan 17:45’e alarm kurdum eğer oyuna falan dalıp etkinliği kaçırırsam fena olurYaklaşık son 4 saat.. 18:30 a kadar ortaya çıkar![]()
o eski bir açıklama![]()
bu nedir peki yahu
Shiftdelete yayın açıyor oradan izleyebilirsiniz.Nerde yayınlanacak. Televizyondamı?
ben shiftdelete youtube dan izleyeceğim. 17.55 teNerde yayınlanacak. Televizyondamı?
Zaten resmi olarak GitHub denen sitede Micorosft Windows 11'i ekledi.
Sanal ortamda muhtemelen Micorosft'un sayfasında olabilir ancak bizim için en iyisi Youtube'de Hakkı Alkan muhtemelen sunumu sunan kişinin sözlerini Tütrkçe çevirecek ve bize yardımcı olacaktır.Nerde yayınlanacak. Televizyondamı?
Aynen birisinin türkçeye çevirmesi daha iyi oluyor kendim çevirince biraz anlamakta zorluk yaşıyorumSanal ortamda muhtemelen Micorosft'un sayfasında olabilir ancak bizim için en iyisi Youtube'de Hakkı Alkan muhtemelen sunumu sunan kişinin sözlerini Tütrkçe çevirecek ve bize yardımcı olacaktır.
Evet son 15 dakika ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başladı![]()