Bu listeye göre işlemcin desteklenmiyor.Pc Sistem Durumu Denetimi programında win 11 için denetleye basıyorum şu hatayı aldıyorun Ekli dosyayı görüntüle 163928
shiftdelete.net
USB bellekle temiz kurulum yapsam herhangi bir sıkıntı kasma donma olurmu pekiBu listeye göre işlemcin desteklenmiyor.
![]()
Windows 11 ile uyumlu işlemciler listesi - ShiftDelete.Net
Yakın zamanda Windows 11 tanıtıldı ve kullanıcılar donanımlarının uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyor. İşte Windows 11 uyumlu işlemciler listesi!shiftdelete.net
Kuramazsın çalışmayacaktır. İşlemci değiştirmen lazım.USB bellekle temiz kurulum yapsam herhangi bir sıkıntı kasma donma olurmu peki
TPM 2.0 'ı temiz kurulum esnasında regedit ile bypass edebilirsin ben amd fx6300 kullanıyorum ve öyle yaptım şu an windows 10'dan kat ve katUSB bellekle temiz kurulum yapsam herhangi bir sıkıntı kasma donma olurmu peki
Zaten çıktı ?Şu an desteklemiyor ama ileride destekleyebilir. Eski bir işlemci değil. Final sürümünü bekleyin. Çıktığında belki destekleyen işlemciler arasına girer
Aslında TPM hata veriyor arada şifre girerken tam anlamıyor ama bi iki kez denedikten sonra sıkıntı olmuyor w11 deki bu hızı ve stabiliyeyi gördükten sonra o lanet kaplumbağa w10'a dönmem benMicrosoft'un saçma sistem gereksinimlerine göre işlemcin desteklenmiyor. Ben Setup üzerinde Regedit aracılığı ile bypass ettim TPM ve işlemci desteği sorununu.
Nasıl yaptığını da anlat ta biz de yapak, işlemci i72600k eski meski canavar, tpm desen yok, var mı yapacak bişey üstad, pardon sorum yanlışlıkla size gitti,sorum thorj yeTPM 2.0 'ı temiz kurulum esnasında regedit ile bypass edebilirsin ben amd fx6300 kullanıyorum ve öyle yaptım şu an windows 10'dan kat ve kat
daha iyi ama senin cihazında kasıp kasmayacağını garanti edemem yani evet mümkün ama sorumluluk sende.
Doğru çıktı da ileride eklenir anlamında söylemiştimZaten çıktı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında TPM hata veriyor arada şifre girerken tam anlamıyor ama bi iki kez denedikten sonra sıkıntı olmuyor w11 deki bu hızı ve stabiliyeyi gördükten sonra o lanet kaplumbağa w10'a dönmem ben
Windows 11 temiz kurulum flashı hazırla ve kurulum sırasında şu adımları izle w11'i orjinal microsoft sitesinden dene ve internetteki diğer kaynaklardan sakın indirme yapmaNasıl yaptığını da anlat ta biz de yapak, işlemci i72600k eski meski canavar, tpm desen yok, var mı yapacak bişey üstad, pardon sorum yanlışlıkla size gitti,sorum thorj ye