helmettolg
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Windows 11 e rahatlıkla geçebilirsiniz bende bug vs. yok
Windows 11 Harika
Bilgisayar özellikleriniz? İşlemci, bellek vs. Sistem SSD'ye mi kurulu yoksa HDD'ye mi?Windows 11'e rahatlıkla geçebilirsiniz. Bende bug vs. yok.
ssdye kuruluBilgisayar özellikleriniz? İşlemci, bellek vs. Sistem SSD'ye mi kurulu yoksa HDD'ye mi?
ben windows 10 da daha çok hata alıyordum o yüzden geçtimHemen kullanmayın microsoft baksın 11 kullanılmıyor değerler düşük desin ona göre yaptığı hatayı farketsin.
ssdye kurulu
sistem özelliklerim
ryzen 5 1600 16 gb ram rx 570 8 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben windows 10 da daha çok hata alıyordum o yüzden geçtim
valla bende hata yok10'un tamamen aynısı zaten sistem ayrıca yeni bir sistem ayrıca daha çok hata var hemen geçilmez en az 1-2 senesi var.
doğru düşünüyorsun da ben windows 10 da son gün 2 kez kilitlenme yaşadım 11 de daha hiç hata ile karşılaşmadımAcele işe şeytan karışır derler. Bir süre daha geçilmemesi taraftarıyım.
bende baya memnunum zaten sistemimde valorantta csde 200 220 fps civarı alıyordum win 11 geçince csde artış olmadı fakat valorant 240 250 fpse çıktıİntel B960
İntel HD Graphics 2000
8gb DDR3 Ram
256 GB SSD
Windows 11 kullanıyorum memnunum.
Bence olmamış.Windows 11 e rahatlıkla geçebilirsiniz bende bug vs. yok
bir tek bende mi sorun yok? Allah AllahBence olmamış.
Benim sistemim Windows 11 için güzel bir sistem olsa da sorunları var. Ekran alıntısı çöküyor, sürücüden mavi ekran yiyorum ara sıra. Sorunları var. Windows 10 çok daha stabil, gerçi normal çünkü 6 yıl geçti, stabilite konusunda artık sorun olmaması lazım.
bir tek bende mi sorun yok? Allah Allah
sistemlerimiz neredeyse aynı.bende r5 1600 var sadece.rx 570 8 gb asus rog strix ekran kartım var.Ekli dosyayı görüntüle 164123
Sorun çıkmamalı. TPM yok ama yine de beklentimin altında kalıyor.