Soru Windows 11 Hakkında

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
479
Merhaba uzun süredir windows 10 kullanıyorum. Windows 11 de optimizasyonlar nasıl. CS Lol gibi oyunlar oynuyorum. Geçtiğimde bir sorun yaratır mı ?

Teşekkürler...

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,811
Windows 10'dan çok daha iyi her anlamda. İlk çıktığında geçtim, iyi ki geçmişim.

SefaGrgn

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
45
Windows 11'e 2 defa geçtim ve 5-6 gün içerisinde geri Windows 10'a döndüm. Başka bi güzel geliyor alışılır gibi oluyor.
Sonra iş yapmaya gelince gariplikler başlıyor optimizasyonu yok temayı siyah yapıyorum bazı klasörler siyah bazıları beyaz kalıyor.
Bi güncelleme geliyor tamam bilgisayar iptal o performans falan gidiyor artık ne zaman kendine gelirse . Tam düzeldi tamam sıkıntı yok diyorsun pat bi güncelleme daha yine aynı tutarsızlık var sürekli bi hani bilgisayara güvenip yanına alıp bir yere iş yapmaya gidersin seni patlatabilir yani.

Phenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba uzun süredir windows 10 kullanıyorum. Windows 11 de optimizasyonlar nasıl. CS Lol gibi oyunlar oynuyorum. Geçtiğimde bir sorun yaratır mı ?

Teşekkürler...
windows 11 de daha gelişmiş arayüz var fakat bazen donmalar veya uygulamaların hata vermesi gibi problemler oluyor ama geçilir yani bilgisayar asgari kritirlerdeyse hiç geçme yavaş olur ssd olması lazım iyi bir kullanım deneyimi için

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
133
Geçen hafta windows 10 kullanıyodum bu hafta windows 11 e geçtim fps de hiçbir fark yok hatta fortnite da fps im 10-15 arttı.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
479
Geçen hafta windows 10 kullanıyodum bu hafta windows 11 e geçtim fps de hiçbir fark yok hatta fortnite da fps im 10-15 arttı.
Bilmiyorum geçmek konusunda tedirginim. 6 yıl civarında windows 10 kullanıyorum. Bu gün test bilgisayarında denemeye çalışacağım. Herkese teşekkürler

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,216
Windows’ta bu sefer gelen gideni aratmamışsa benziyor bence Windows 11’e geç derim

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,337
windows 11 geçmeye bende kararsız kaldım,kalma sebebim,ne zaman yeni sistem çıkartsalar,buna bağlı olarak donanımı yükselmesi,bazı kriterlerde kendilerine daha fazla bağlamaçalışmaları (3.tür programlara dirsek çıkmaları) en büyük korsanın,hackerin kendisi olması (bazen virüs korumayı kapatıp kullanıyorum(nasıl olsa makinayı hackere teslim etmişiz(pek olayda yaşamadım hani)) linux a geçmeyide çok düşündüm,uğraşmak lazım ,onada gözüm basmadı:) işin doğrusu kısaca GÜVEN konusu.