Windows 10u ücretsiz kurabilir miyim?

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Windows 7 kullanıyorum.Lakin 17 Şubat'ta kullanım süresi bitiyor.Windows 10 kullanmak istiyorum lakin anahtar manahtar diyor ve çok pahalı.Bunu ücretszi yapabilir miyim?

XxOyunKralligiYTxX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Microsoft zaten kendisi 30 günlük deneme veriyor şu linkten indir :Windows 10'u İndirin nasıl w10 yükleyeceğini bilmiyorsan youtube da videoları var kur ve zaten internette bedava etkinleştirmek için programlar veya videolar var.İstersen böyle yapabilirsin.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
LTCS sürümler 90 gün kullanıyorsun bedava. Sonra yeni sürüm çıkıyor zaten XD.

XxOyunKralligiYTxX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Youtube'da videolar var mediacreationtool ile w10 kurma izleyip yapabilirsin ben ordan yaptım

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Tamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün anahtarım yok benim.ama toplu kullanım anahatarı var o olur mu ? birde benim bilgisayar başlarkenki şifrem yok ki napıcaz onu

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Herhangi bir ücret ödemeden Windows 10 yükleyip kullanabilirsin.
Nihai sürümde 1 ay deneme süresi var. Dene süresi boyunca ve devamında Kişiselleştirme ve bazı ayarlar, geçerli ve benzersiz bir ürün anahtarı girilene kadar devre dışı bırakılmıştır.
Deneme süresi sona erdiğinde ise masaüstü arka planı kararır (düz bir siyah ekrana döner), sistemin orijinal olmadığını belirten kalıcı bir masaüstü bildirimi görürsünüz ve (Windows 10 nihai sürümde geçerli mi, emin değilim) sistem saat başı açık olan ekrandan masaüstüne atmaya veya kapanmaya başlayabilir.
ürün anahtarım yok benim.ama toplu kullanım anahatarı var o olur mu ?
Toplu kullanım anahtarı derken? Generic key (Genel ürün anahtarı) mı?
Bkz: KMS client setup keys

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Win 7 kullanıcıları bilgisayarlarını ücretsiz olarak win 10 a yükseltebilir.
Windows 7 kullanıyorum.Lakin 17 Şubat'ta kullanım süresi bitiyor.
toplu kullanım anahatarı var o olur mu

Evet (aynı zamanda 8/8.1 için de geçerli) ama yükseltme yapacaklar için Windows etkinleştirilmiş olmalı veya temiz kurulum yapacaklar için geçerli ve benzersiz bir Windows 7 ürün anahtarına sahip olmalılar. Yazdıklarına bakılırsa konu sahibi, bu gereksinimleri karşılamıyor.

Nitekim yukarıdaki mesajında bahsettiği "toplu kullanım anahatarı"ndan kasıt nedir, hala açığa kavuşmadı.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Evet (aynı zamanda 8/8.1 için de geçerli) ama yükseltme yapacaklar için Windows etkinleştirilmiş olmalı veya temiz kurulum yapacaklar için geçerli ve benzersiz bir Windows 7 ürün anahtarına sahip olmalılar. Yazdıklarına bakılırsa konu sahibi, bu gereksinimleri karşılamıyor.

Nitekim yukarıdaki mesajında bahsettiği "toplu kullanım anahatarı"ndan kasıt nedir, hala açığa kavuşmadı.
Korsan işte anlaşılmıcak birşey yok

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
slmgr -rearm komutu ile deneme süresi uzatılabilir.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Korsan işte anlaşılmıcak birşey yok
(Yukarıda bir link de paylaştım) Microsoft Docs Web sitesinde yer alan KMS sunucusu kurulum anahtarından biri de olabilir, başka bir anahtar da olabilir. Neyi kastettiği belli değil. İlk ihtimaldeki anahtar yasal, sadece belirli bir Windows 10 sürümünü yüklemenize olanak sağlar ancak Windows'u etkinleştirmez.

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Hayır bir arkadaş bir video attı orada da o adam windows 10 u yuklemeyei anlatıyordu o videonu nasağısındakı yorumlarda biri bir anahtar paylaşmıs birileride sil kendi anahtar kodunu oradan dediler.Adam zaten bu toplu kullanım anahtarı dedi yani korsanlık falan yok bende ondan sordum.