Windows 10'da Yaşadığım Sorunlar

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,244
Windows 7 44.62%
Windows 10 28.98%
Windows XP 6.93%
Windows 8.1 6.26%
Mac OS X 10.12 3.99%

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Hocam istemeyerek kırdıysam özür dilerim sizden ama bakın çoğu kişi sorun yaşıyor bu devirde artık bilgisayar kullanmasını bilmeyen kalmadı en basiti 15 yaşındaki çocuk bile bilmediği şeyi konu açarak öğreniyor hemen ben bütün sürücülerimi güncellediğim halde updateleri yaptığım halde sorun yaşıyorum Windows 10 da ama şuan Windows 8.1 kullanıyorum Windows 10'da ne yaptıysam buna da yaptım aynı tarz da kullandım oyun test ettim yukarıda da belirttim zaten akıcılık olduğunu Windows 10 hala geliştirilmeli bence. Bu arada Microsoft'un bana göre en iyi işletim sistemleri XP , Win7 , Win8.1. Arada kalan işletim sistemleri hep sorunlu ve sıkıntılı. Bir tablo vardı bulamadım onu olsaydı göstericektim sizede Microsoft bir işletim sistemi çıkarsa hep bir önceki sürümü çok iyi ve stabil oluyor sonradan çıkardığı sorunlu oluyor ama bir sonraki çıkarttığını sorunsuz yapıyor mesela.
Bu dediğiniz olayı biliyorum.Mesela XP den sonra Vista aşırı rezalet bir sistemdi.Daha sonra Windows 7 geldi.7 den sonra 8 geldi ve 8 de cidden sıkıntılı bir sistemdi ama sonra Windows 10 geliyor zaten :D 8.1 sadece 8 için gelen bir yamaydı diyebiliriz.Ayrı bir sistem değildi yani.Dediğim gibi bu sizin sisteminizde olabilir.Uymamıştır gayet doğal.Sizi zaten kullanmayı bilmediğiniz için böyle oldu gibi bir şey ile suçlamadım kesinlikle.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,244
Bu dediğiniz olayı biliyorum.Mesela XP den sonra Vista aşırı rezalet bir sistemdi.Daha sonra Windows 7 geldi.7 den sonra 8 geldi ve 8 de cidden sıkıntılı bir sistemdi ama sonra Windows 10 geliyor zaten :D 8.1 sadece 8 için gelen bir yamaydı diyebiliriz.Ayrı bir sistem değildi yani.Dediğim gibi bu sizin sisteminizde olabilir.Uymamıştır gayet doğal.Sizi zaten kullanmayı bilmediğiniz için böyle oldu gibi bir şey ile suçlamadım kesinlikle.
Windows 8.1 bağımsız bir sistem diye biiyorım. Yanılıylmıyorumdur umarım?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Windows 8.1 bağımsız bir sistem diye biiyorım. Yanılıylmıyorumdur umarım?
Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası ayrı bir sistemi önceki isim ile bağdaştırmak.Zira ayrı bir sistem olsa 8.1 yapıp Windows 8 ile gelen kötü ünü o sisteme aktarma riskine girmezlerdi diye düşünüyorum ama araştırmak lazım pek tabi.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar konu ile alakası yok ama belki aranızda indirmek isteyen olur diye söylüyorum H1Z1 oyunu ücretsiz artık para ile alan iade de alabiliyor