Windows 10 Yüklemeye Hazırlanıyor

gargara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba sevgili forum üyeleri benim bir konuda yardıma ihtiyacım var ben son 1 haftadır windows 10 için çok heyecanlıyım ve çıkmasını dört gözle bekliyorum bugün 29 temmuz oldu ve windows update den yükseltme işlemi başladı 2 saat süren akn bitmiş internet ile indirme bitti ama yükleme başlamıyor yükleme hazırlanıyor da dona kaldı ne yapmam lazım 3 saattir böyle windows BT klasörü var 2,90 GB boyutunda orada setup var tıklıyorum kurulum hatası bilgisayarı yeniden başlatın diyor bazılarında da böyle olmuş yeniden başlattıktan sonra dosyalar silinmiş bende de öyle olur mu bu da hatanın resmi http://i.hizliresim.com/1ky2l1.jpg lütfen yardım edin :crying:

thorahmet58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim pc de lenovo bi yüklesin bakiyim sorun olucakmi olursa çözmeye çalişrim sana bildiririm

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Benimde lenovo ama ne hikmetse yükleme aracı ile yükseltmeyi seçtim %100 oldu sonra tekrar güncellemeler alınıyor ekranı geldi ve tekrar indirmeye başladı şaka gibi resmen

thorahmet58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BENDEDE ÖYLE KALDI BEKLİYCEZ BAKALIM :D yapcak bişey yok hata oldugunu düşünmüyorum büyük bi dosya yğklüyo ne olsa

gargara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende zaten indirdi ama yükleme hazırlanıyor da dona kaldı şimdi bilgisayarı yeniden başlattım windows BT gitti bende yükleme aracı ile indireceğim başka seçenek yok bu arada ürün anahtarı olarak windows 8.1 deki nin aynısını mı kullanacağız windows update en baştan indiriyor da :(

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Yükleme aracını ben denedim ama indirme işlemi bittikten sonra güncellemeler alınıyor ekranı çıktı ve tekrar indirmeye başladı. Umarım sende de böyle olmaz :/ Şimdi yükleme aracı ile indirmeyi iptal ettim windows update den indiriyorum bakalım bu sefer olacak mı

gargara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yükleme aracını ben denedim ama indirme işlemi bittikten sonra güncellemeler alınıyor ekranı çıktı ve tekrar indirmeye başladı. Umarım sende de böyle olmaz :/ Şimdi yükleme aracı ile indirmeyi iptal ettim windows update den indiriyorum bakalım bu sefer olacak mı
aynısı bende de oldu %30 daydım çok yavaş yükleniyordu bir baktım windows update %70 indiriyor bende iptal ettim yükleme aracını %100 oldu windows yüklemeye hazırlanıyor yazdı yine aynı yerde dondu ne güzel :/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aman tanrım :D :D :) oldu oleeeey :)

vsos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl çözdüğünü söylemeyi unutmuşsun heyecandan :D

vsos16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekleyince devam ediyormuş.Saygılı ve sabırlı olmak lazım.Koskoca windows ...

bermuda5834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende lenovo kullanıyorum.konuyu açan arkadaşta olduğu gibi yüklemeye hazırlanıyor ekranında kaldı ilerlemiyor.yükleme aracı dediğiniz program nedir ?

gargara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar bende lenovo kullanıyorum.konuyu açan arkadaşta olduğu gibi yüklemeye hazırlanıyor ekranında kaldı ilerlemiyor.yükleme aracı dediğiniz program nedir ?
Bekleyince oluyor ama ürün anahtarı etkinleşmedi o ne olacak bilmiyor

thorahmet58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar windows 10 yükledim şuanda edge ile siteye girdim 9 saattir yüklemeye uğraştim bu 9 saate değermi diyeceksiniz kesinlikle değer :)

enoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Lenovo z510 da da kaldı bu yaklasık ne kadar beklememiz gerekiyor ? Lütfen cevap verin

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bekleyin değişik bişey yapmayın, indirmeye devam ediyor orada

enoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah kahretsin.Şimdide Boot.win hatası verdi.Çözümünü bilen arkadas var mı?

hiloman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler;
Yüklemeye hazırlanıyor ekranı dolduktan sonra yükseltme için hazırlanıyor yazısı geliyor bu ne kadar süre acaba

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    340 KB · Görüntüleme: 632