Windows 10 yanına Linux kurulabilir mi?

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
sen yapamadın ben elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalıştım. Lütfen kusuruma bakma sana yardımcı olmaya çalıştım sende yapamayınca o kadar anlattık boşunamı bu kesin bilmiyor dedim oysa yanılmışım özür dilerim dostum :)
şuan yükleniyor ama bitmiyor öğlenden beri bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-18_17-46-08.png
    Screenshot_2020-11-18_17-46-08.png
    99.2 KB · Görüntüleme: 78

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
bir sıkıntı var demek. aynı kodlar var ise Birşeyi defalarca indirmeye çalışıyor demek. veya aynı isimde farklı dosyalar olabilir.
yeniden başlatıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir sıkıntı var demek. aynı kodlar var ise Birşeyi defalarca indirmeye çalışıyor demek. veya aynı isimde farklı dosyalar olabilir.
birşeyler indirip başarız diyip yeniden deniyor...

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
@DarkWiThCeM komik atmış yeniden başlatmada sorma olayı doğru mu?

Mantıklı.Deneyeceğim.
Ben bu Linux'u kurarken veya kurduktan sonra Windows 10 sürüm yükseltmesi yapsam sorun olmaz değil mi?Eğer SSD'yi sanal olarak ikiye bölersem sorun olmaz değil mi?Diye düzelteyim.
Linux kurmadan önce C'ye formatmı (Windows ve Linux'u temiz kurulumla kurmak için) önerirsiniz yoksa direk kurayım mı?

Hangi sürümü tavsiye edersiniz?

Sorusunun en kısa cevabı, USB aracılığıyla bilgisayar üzerinde android telefonların dosya sistemine yazmayı sağlayan bir komuttur. Android işletim sisteminin komut protokolüdür. Telefon ve tablet modeline göre fastboot moduna girme işlemi değişiklik göstermektedir.
Alıntıdır.Kaynak: nenasil.com
Android işlemini neden pcye öneriyorsunuz?

Bitlocker'ı kapatmazsak ne olur?
BIOS'dan herhangi bir ayar yapmak gerekir mi?
bit lockerı kapatmazsanız windowsun olduğu harddiske dual boot yapmıyor. biostan bir ayar yok. windows içinden kapatuıyorsunuz. windows bir 10-15 dakka üzerinde çalışıyor ve süreç bitiyor.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,077