Hocam inanın sırf windows 10u denemek için lisans aldım ama gerçekten uyumluluk problemleri var windows 7te geri döndüm.Win 8.1'in optimizasyon sorunları çok fazla. Win 10 öneririm.
Hocam inanın sırf windows 10u denemek için lisans aldım ama gerçekten uyumluluk problemleri var windows 7te geri döndüm.
Teşekkür ederim.Linux linkleri bulabilirsem deneycem.Win 8.1'in optimizasyon sorunları çok fazla. Win 10 öneririm.
Daha windows 10 tam stabile hale gelmedi gibi bu nedenden dolayı acaba Windows 8.1 dönsem diye düşündüm de bakayım.Şuan Windows 10 kullanıyorum.Hocam inanın sırf windows 10u denemek için lisans aldım ama gerçekten uyumluluk problemleri var windows 7te geri döndüm.
Teşekkür ederim.Konuşacam kendileriyle.
Eyv hocam sağol.Ben 2 ayda bir Windows 7 ile 10 arasında sürekli geçiş yapıyorum , 2 sindede herhangi bir sorunum yok , 10 da gereksiz çok özellik var bazı uygulamaları siliyorum , servisleri kapıyorum . Ama uğraşamam fazlalıkla diyorsan 7 .
8.1 hiç düşünme .
Windows 10'un 7'ye karşı birkaç avantajından bahsedeyim mi ?Win 7 tabiki daha iyi fakat win8.1 ile win10 karşılaştırması olduğu için win10'u söyledim.
Windows 10'un kararlılık konusunda sorunları nadir olur ama oldu mu da saç baş yoldurur. Daha önce A wifi kartı yeni bir W10 güncellemesinin ardından çalışmayı durdurdu ve MS tek patch'i yine Win Update üzerinden dağıttı. İnternete bağlanamayan adam onu nasıl indirsin ?Daha windows 10 tam stabile hale gelmedi gibi bu nedenden dolayı acaba Windows 8.1 dönsem diye düşündüm de bakayım.Şuan Windows 10 kullanıyorum.
Gece bana öm atmış kendisi şu an çevrimiçi geri dönüş yapar sanırımKonu açtı mı ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Mesaj attım adama
işte o saç baş yoldurması ahhhh ahhhhhhhhh. Aga mario oynamak istiyorum ya.Windows 10'un 7'ye karşı birkaç avantajından bahsedeyim mi ?
1- Sürücüleri kendi bulup kuruyor
2- 6. Nesilin sonrusındaki intel işlemciler sadece W10 ile rahat çalışması için tasarlandı. Bildiğim kadarıyla tepki gelince patch geldi ama yine de böyle bir girişim oldu. Eski versiyonları çöpe atmaya zorluyor MS.
3- Bildiğim kadarıyla WannaCry'dan en az etkilenen versiyon W10 oldu. Nedeni ise MS güvenlik güncellemelerini bilinçli olarak diğer versiyonlara başta çıkarmadı ve insanların veri kaybetmesini bekledi. Müşterilerine sanki son ürünü almadıkları için ders vermeye çalıştılar. Ama şu var, W10 kullanıcısı değilsen hep kazık yiyeceksin. MS her fırsatta intikam alırcasına sorun yaşatacak ve siz bir şey dediğinizde W10 satın alın diyecekler dalga geçer gibi.
Sorun işletim sistemi versiyonlarında değil, onları yapan firmada...
--- Gönderi Güncellendi ---
Windows 10'un kararlılık konusunda sorunları nadir olur ama oldu mu da saç baş yoldurur. Daha önce A wifi kartı yeni bir W10 güncellemesinin ardından çalışmayı durdurdu ve MS tek patch'i yine Win Update üzerinden dağıttı. İnternete bağlanamayan adam onu nasıl indirsin ?Belki yaptığı güncellemeyi kaldırmayı akıl eder biraz anlıyorsa böylece eski haline dönderir ve güncelleme çıktığını da öğrenince hemen yapar.
Ama dediğim gibi kararsızlıkları nadirdir ve bir donanıma spesifik oluyor genelde. O donanımı kullanan şanssızlardansan geçmiş olsun![]()
Microsoft dediğin firma yılların çakalı, işini yolunu yordamını ve kitlesini nasıl hizaya getireceğini bilir. Biraz komplo teorisi konuşalım, son kullanıcı doğrudan zarar görmediği sürece her şeyi yapabildiğin Amerika'da faaliyet süren Microsoft'un bu WannaCry tarzı işlerde bir parmağı olduğuna inanıyorum.Windows 10'un 7'ye karşı birkaç avantajından bahsedeyim mi ?
1- Sürücüleri kendi bulup kuruyor
2- 6. Nesilin sonrusındaki intel işlemciler sadece W10 ile rahat çalışması için tasarlandı. Bildiğim kadarıyla tepki gelince patch geldi ama yine de böyle bir girişim oldu. Eski versiyonları çöpe atmaya zorluyor MS.
3- Bildiğim kadarıyla WannaCry'dan en az etkilenen versiyon W10 oldu. Nedeni ise MS güvenlik güncellemelerini bilinçli olarak diğer versiyonlara başta çıkarmadı ve insanların veri kaybetmesini bekledi. Müşterilerine sanki son ürünü almadıkları için ders vermeye çalıştılar. Ama şu var, W10 kullanıcısı değilsen hep kazık yiyeceksin. MS her fırsatta intikam alırcasına sorun yaşatacak ve siz bir şey dediğinizde W10 satın alın diyecekler dalga geçer gibi.
Sorun işletim sistemi versiyonlarında değil, onları yapan firmada...
Bu wannacry olayı benimde aklımı kurcalıyor.Microsoft dediğin firma yılların çakalı, işini yolunu yordamını ve kitlesini nasıl hizaya getireceğini bilir. Biraz komplo teorisi konuşalım, son kullanıcı doğrudan zarar görmediği sürece her şeyi yapabildiğin Amerika'da faaliyet süren Microsoft'un bu WannaCry tarzı işlerde bir parmağı olduğuna inanıyorum.
Tavsiyem, ille de oyun diyorsan Dual Boot yap böylece sistem güvenliğini tehlikeye atmadan abuk subuk trainer'lar, patch'ler, crack'ler yada oyun sandığın virüsler sistemini rahatsız edemezişte o saç baş yoldurması ahhhh ahhhhhhhhh. Aga mario oynamak istiyorum ya.
Doğrdudan Microsoft'un parmağı olduğunu düşünmüyorum ama şu var ki Windows ile dosya paylaşımı yapmaya yarayan Samba bile GNU/Linux ortamında WannaCry hedefi olduMicrosoft dediğin firma yılların çakalı, işini yolunu yordamını ve kitlesini nasıl hizaya getireceğini bilir. Biraz komplo teorisi konuşalım, son kullanıcı doğrudan zarar görmediği sürece her şeyi yapabildiğin Amerika'da faaliyet süren Microsoft'un bu WannaCry tarzı işlerde bir parmağı olduğuna inanıyorum.
Crack konusuna gelirsek korsana karşıyım agaTavsiyem, ille de oyun diyorsan Dual Boot yap böylece sistem güvenliğini tehlikeye atmadan abuk subuk trainer'lar, patch'ler, crack'ler yada oyun sandığın virüsler sistemini rahatsız edemezAyrıca Windows bölümünde en basit şifreni bile girme. Ben öyle yapıyorum böylece güvenlik konusunda kaygım yok ama oyunlarımı oynuyorum ve daha da iyisi uyumluluk sorunum yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Doğrdudan Microsoft'un parmağı olduğunu düşünmüyorum ama şu var ki Windows ile dosya paylaşımı yapmaya yarayan Samba bile GNU/Linux ortamında WannaCry hedefi olduGünlük kullanımda neden MS'nin ismini duymak istemediğimi anlamışsınızdır sanırım ?
![]()
Karşıysan da bazı daha az popüler ücretsiz oyunlar yada single player oyunda daha hızlı ilerlemek yada biraz hırs çıkarıp fantazi yapmak için Trainer kullanabilirsin değil mi ?Crack konusuna gelirsek korsana karşıyım aga![]()
Tabikide hayır. Lan f1 ölümsüzlükmüydü yaa hıı? Yok bişeyKarşıysan da bazı daha az popüler ücretsiz oyunlar yada single player oyunda daha hızlı ilerlemek yada biraz hırs çıkarıp fantazi yapmak için Trainer kullanabilirsin değil mi ?![]()
Sadece Single Player'da kullanırım ama. Multi'de asla hile kullanmam çünkü diğerleri keriz mi ? Ben aşırı güçlüysem onlara yardım edemem ve edersem de onların XP'lerini çalmış olurum.Tabikide hayır. Lan f1 ölümsüzlükmüydü yaa hıı? Yok bişey![]()
Hocam sizi savaş oyunlarımıza alalım gaza gelip hile açtıran ve sonra oyunu bıraktıran oyunlar: CS:GO ve Tabikide olmazsa olmaz gta onlineSadece Single Player'da kullanırım ama. Multi'de asla hile kullanmam çünkü diğerleri keriz mi ? Ben aşırı güçlüysem onlara yardım edemem ve edersem de onların XP'lerini çalmış olurum.
Sorunu çözmüş kendi başınaGece bana öm atmış kendisi şu an çevrimiçi geri dönüş yapar sanırım
Uğraşıyorum da bune heryer de ayrı bir şey debi derya ya bu ubuntuSorunu çözmüş kendi başına
--- Gönderi Güncellendi ---
Multiplayer oyunda onu yapmamTrainer kullanmanın avantajları var. Hile kullanmanın avantajları var. Normal oynarkenki anda içinde bulunduğun stres yüzünden göremediğin, bulamadığın şeyleri öğrenebilir ve daha iyi bir oyuncu olabilirsin. Bu güzelliği var. Ama iki tarafın rekabet ettiği bir oyunu bozmam çünkü rekabet daha eğlenceli
![]()
Mac kullanıcıları da DMG ile baş ağrıtıyorlar başta. Exe yerine deb geldi sadece. Kurulmlar daha hızlı, daha güvenli vs.Uğraşıyorum da bune heryer de ayrı bir şey debi derya ya bu ubuntu![]()
Bizler de yeni kullanıcılar olarak sayeniz de öğrenecez inşallahMac kullanıcıları da DMG ile baş ağrıtıyorlar başta. Exe yerine deb geldi sadece. Kurulmlar daha hızlı, daha güvenli vs.
--- Gönderi Güncellendi ---
İlk 1 hafta biraz bu ne demen normal, ben de aynıydımTabi kişiden kişiye değişir. 2 güne terminal komutlarının çoğunu öğrenmiştim ben. Özellikle APT komutlarını öğrenmeni tavsiye ederim. Ama şart değil.