Fikir Alışverişi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 197
oyun için windows 10'mu ? win 8'mi (2gb ram)
PC nedir?oyun için windows 10'mu ? win 8'mi (2gb ram)
pc nedir derken? laptopPC nedir?
lol ve zula oynuyorum lolde kasma yok zulada az2GB ram ile zaten oyun oynayamazsın. ama onunla 10 olmaz, 8 Olmaz, 7 Olmaz, XP olur.
Özellikleri dedim türü değil.pc nedir derken? laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
lol ve zula oynuyorum lolde kasma yok zulada az
2gb ram var intel celeron 1.80 ghz işlemci intel grapich ekran kartı(2gb)Özellikleri dedim türü değil.
Evet olmuyor ki kasma. Bende denemiştim bir PC de.Nasıl kasma Yok??? 2GB Ram olduğuna eminmisin?
Tam olarak yazar mısınız?2gb ram var intel celeron 1.80 ghz işlemci intel grapich ekran kartı(2gb)
Toplam maliyet ne olurİşlemcini I7 3720QM ile değiştir. Sökülüyor çünkü. Ayrıca RAM i 8GB DDR3 1600 yap. SSD al sıkıntı kalmaz.
Hd 4000 olmalı çünkü Ivy Bridge.dxdiag'tan Ekran bölümünü atarmısın demek istemiştim.
Bence şanslısın çoğu gördüğüm kişinin bilgisayarında lol ksıyor, Zula zaten çok hafif bir oyun sende nasıl "az" bir derecede kasıyor anlamadım, genellikle tam tersi oluyor.pc nedir derken? laptop
lol ve zula oynuyorum lolde kasma yok zulada az
Ekran kısmınıda gönderebilirmisin?Dxdiag
Toplam maliyet ne olur
dxdiag'tan Ekran bölümünü atarmısın demek istemiştim.
Hangi windows sürümüne geçmemi tavsiye edersin?İşlemcini I7 3720QM ile değiştir. Sökülüyor çünkü. Ayrıca RAM i 8GB DDR3 1600 yap. SSD al sıkıntı kalmaz.
güzel çok maliyetli değil teşekkürler![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD Fiyatı
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
794,3TL
Dalga mı geçiyorsun sen? Uyumsuz CPU.![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD Fiyatı
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
794,3TL
Onun dediği CPU sizi ilgilendirmiyor.güzel çok maliyetli değil teşekkürler
İşlemci yani.güzel çok maliyetli değil teşekkürler