WakanTanka
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar ben de Windows açılırken, kapanırken, bildirim bulutuna tıklayınca ve görüntü ayarlarına tıklayınca bir takılma oluyor bu sorunu nasıl çözeceğim?
Cihaz updateleri full mu?Arkadaşlar ben de Windows açılırken, kapanırken, bildirim bulutuna tıklayınca ve görüntü ayarlarına tıklayınca bir takılma oluyor bu sorunu nasıl çözeceğim?
harici ekran kartın var mı?evet full belki yaptığım uptade yüzünden olabilir diye birini sildim yinede çözülmedi sildiğim update kodu da bu
KB4023057
dün formatladım ilk başta yoktu böyle bir sorun her formatladığımda aradan zaman geçince olmakta
Var Cihazım Leptop harici ekran kartım GTX 1650Tİharici ekran kartın var mı?
Ekran kartını Wİndows update dışında Nvdia nın sitesinden güncel driveri indir kur. harici driverlarda windows un kendi gösterdiği driverlarda sorun çıkıyor malesef.Var Cihazım Leptop harici ekran kartım GTX 1650Tİ
Tamam deneyeceğim forumda gezerken sorunumun aynısını buldum bir de buna bakın istersenizEkran kartını Wİndows update dışında Nvdia nın sitesinden güncel driveri indir kur. harici driverlarda windows un kendi gösterdiği driverlarda sorun çıkıyor malesef.
Sanırım servise vereceğim yardımın için teşekkür ederimTamam deneyeceğim forumda gezerken sorunumun aynısını buldum bir de buna bakın isterseniz
![]()
Yardım - Windows 10 Kasıyor
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Attıktan sonra ayarlarda gezinirken ayarlar donuyor mouse imlecini getirdiğim yer 2 3 saniye sonra basıyor bunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisayarın başka hiç bir yerinde kasma sorunu yok disk kullanımı %1 %10 arası kasma yok sadece ayarlar kasıyor...forum.shiftdelete.net