KimBuGamzeli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,818
Arkadaşlar eskiden çıkan Windows 10 sürümlerini çok rahat kullanıyordum oyunlarda ve normal performansı çok çok iyiydi tam sürümlerini hatırlamıyorum unuttum ama son 3 aydır 1709 sürümünü kullanmaktaydım ve hep sorunlu oldu oyunlarda sebepsiz yere kasmalara donmalar droplar yaşadım bilindiği gibi 1803 sürümü çıktı bende hemen bu sabah indirip test ettim bütün sürücüleri güncel indirip kurdum oyun için gerekli yazılımları yükledim sistemde sadece oyunlar kurulu ve inanılmaz şekilde performans sorunu var aynı saydığım oyundaki sorunların hepsi bu sürümde de mevcut. Xbox , DVR , Oyun Modu ve Oyun Çubuğu zımbırtılarını kapattım ama hiçbir faydası olmadı. Öneri üzerine Temmuz ayı 1607 sürümünü indiriyorum Pro olarak kuracağım ve ardından windows update'yi kapatıp Update Katalog sitesinden manuel KB4053579 güncellemesini kurucağım sizce iyi olur mu ? Çok önerdiler bu sürümü ve ardından bu KB4053579 güncellemesini kurmamı istediler. Performans artışı oyunlardaki sorunlar azalır mı ? En dandik sistem gereksinimi isteyen oyunlarda bile sorun yaşıyorum.