WİNDOWS 10 SAAT GERİ KALIYOR

klasyt002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SELAMIN ALEYKÜM BEYLER

BENIM IŞLETIM SISTEMIM WİNDOWS 10 VE BU SORUN 10 AGEÇİNCE YASANMAYA BASLADI BASKA FORUMLARDA BİOS GÜNCELLEMEK VEYA ADINI BILMEDIGIM BIR PILIN BITMIS OLABILECEGINI SOYLEDILER AMA PC DAHA YENİ
LUTFEN YARDIM EDIN BEYLER :S

Kemal_S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios'a grip saatin dogru oldugundan emin olun ve mumkunse bios'u reset yada sifirlayin belki sorun cozulur. Eger biosdaki saat dogruysa windows 10da problem vardir. Mr.Anonymous'un dedigi gibi bios'un pilini degistire bilirseniz degisitirin.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Tarih ve saat ayarlarına gelip, "Saati Otomatik Ayarla>AÇIK, Saat Dilimini Otomatik Ayarla>KAPALI, Saat Dilimi> UTC+2.0 iSTANBUL, Gün ışığından yararlanma saatini otomatik ayarla> AÇIK bu şekilde ayarlarsan düzelir.

klasyt002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o dedıgınızı yaptım sorun soyle bılgısayarı kapattıgım saat açtıgımda devam edıyor yanı kapatınca kaçsa açıncada aynı beyler bu arada bios u guncelle demıssınız ama cahıllıgıme verın ben bunu bılmıyorum ama ogrenmeye calısıcam bu arda PC daha yeni pilin itme olasılıgı bence dusuk

NOT:Biostan saatı ayarladım sımdı olup olmadıgını deneyecegım bu arada dogru ayarlamama ragmen 1 dk geri kaldı sorun olur mu

Son düzenleme:

klasyt002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef olmadı bıosa reset at demıssınız ozaman dosyalarımda sılınme olur mu ?