windows 10 pro

harunshen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
windows 10 pro kullanıyorum şöyle bi sıkınıtı yaşıyorum bilgisayardan herhangi bi ayar değiştirdiğimde ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlatınca ayarlar eski haline geri alınıyo ve google'dan oyun yükleyince metin 2 v.s kendi kendine siliyo ve bi çok oyunda oluyo bu sadece csgo da sıkınıtı olmuyo güvenlik duvarından uygulamaya izin vermeye çalıştım ama uygulama gözükmüyodu deffenderi kapattım yine aynısı oldu eski haline geri döndü Restart atınca virüs programı yükledim onuda sildi kendisi ne yapmam lazm yardımınızı bekliyorum

Teşekkürler :)

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
windows 10, sorunlu sürücü ve diğer güncellemeleri otomatik olarak kaldırıyor. Belki yaşanan sorun, bu nedenledir veya virüs ile alakalı da olabilir. Üreticisinin sitesi olmadıkça, Google aramalarında çıkan oyun/program indirmeyin / çalıştırmayın / yüklemeyin!

1)
Windows sürümün orijinal mi?

2)
Windows ara
winver
yazıp ENTER'layın
tam sürüm bilgisini paylaşın.

3)
Yüklü olan uygulamalara da bir bakalım. Meslea; DeepFreeze tarzı bir program yüklü ise, bundan ötürü de olabilir.

harunshen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet deepfreeze yüklü silip hemen deniyorum

harunshen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
windows 10, sorunlu sürücü ve diğer güncellemeleri otomatik olarak kaldırıyor. Belki yaşanan sorun, bu nedenledir veya virüs ile alakalı da olabilir. Üreticisinin sitesi olmadıkça, Google aramalarında çıkan oyun/program indirmeyin / çalıştırmayın / yüklemeyin!

1)
Windows sürümün orijinal mi?

2)
Windows ara
winver
yazıp ENTER'layın
tam sürüm bilgisini paylaşın.

3)
Yüklü olan uygulamalara da bir bakalım. Meslea; DeepFreeze tarzı bir program yüklü ise, bundan ötürü de olabilir.
DeepFreeze silemiyorum nasıl silebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başta Söylesene Deep freze kullandığını. Ayarları bu alıyor geri :D hahahaha
silemi
İlk başta Söylesene Deep freze kullandığını. Ayarları bu alıyor geri :D hahahaha
silemiyorum nasıl olucak

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Youtube dan videolarına bakarak nasıl silindiğine bak. Çok uzun zaman oldu o programla ilgileneli. Silmesi kolay değildir diye biliryorum. Şimdi nasıl haberdar değilim.

harunshen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Youtube dan videolarına bakarak nasıl silindiğine bak. Çok uzun zaman oldu o programla ilgileneli. Silmesi kolay değildir diye biliryorum. Şimdi nasıl haberdar değilim.
Çok saol yardımınız için arkada program açık diye silinmemiş :)