Sümeyra Çolak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu sorunu gidermek için ne yapmalıyım sürekli karşıma çıkıyor.
1 ürün anahtarı satın alabilir sinBu sorunu gidermek için ne yapmalıyım sürekli karşıma çıkıyor.
Belki deneme sürümü kurmuşlardır. İnternetteki 20 30 liralık ürün anahtarları işimizi görür.Hayır yeni aldım 3 ay oldu
Kardeşim özel grlseneWindows 10 pro sürümü var ben bilgisayarı aldığımda vardı ürün anahtarı girmem gerekiyo ama bende yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube da videolar vardı ama güvenemedim.
Arkadaşında dediği gibi deneme sürümü kurulmuş bir bilgisayar almış olabilirsiniz.Hayır yeni aldım 3 ay oldu
Komut isteminde değil de Windows PowerShell'de o komutu çalıştırması lazım. "" işaretleri olmadan.Komut istemini (cmd) Yönetici olarak çalıştırın. (Powershellide yönetici çalıştırsanız olur)
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"
kodunu yapıştırıp enter basın karşısınıza lisans kodunuz gelecektir.
(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey
wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
Hayır yeni aldım 3 ay oldu
Gerçekten uygun fiyatli.Microsoft İşletim Sistemi Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor
İşletim Sistemi Yazılımı fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayarınız için aradığınız Microsoft i̇şletim sistemi yazılımı ürünleri indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
Tam yazdigim sekilde cmdde calisiyor hocam.Komut isteminde değil de Windows PowerShell'de o komutu çalıştırması lazım. "" işaretleri olmadan.
Kod:(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey
Komut istemindeki komut ise şu:
Kod:wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
Doğru doğru, yazdığın şekilde de oluyor, hem CMD üzerinden hem de PowerShell'de komut satırı geçerli. Yanlış bir kullanım yokmuş yani. O an artık ne düşündüysem.Tam yazdigim sekilde cmdde calisiyor hocam.
Power ve tirnaklar kalkarakta powershellde haklisiniz
Ben de orda PowerShell icin uyarı yapmayınca ortalık karıştı hocam suç bende ?Doğru doğru, yazdığın şekilde de oluyor, hem CMD üzerinden hem de PowerShell'de komut satırı geçerli. Yanlış bir kullanım yokmuş yani. O an artık ne düşündüysem.