Windows 10 Pro Güncelleştirmeler Tamamlanamadı Değişiklikler Geri Alınıyor!

MonkeyOfCrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Merhaba Arkadaşlar Ben Uzun Süredir Bu Hatayı Alıyorum Güncelleştirmeler Tamamlanamadı Değişiklikler Geri Alınıyor! Güncelleme İniyor Ve Yükleniyor Yeniden Başlatın Yazıyor Başlatında Normal Bir Şekilde İniyor Fakat Yüzde 58 Sayısına Geldiğinde Güncelleştirmeler Tamamlanamadı Değişiklikler Geri Alınıyor Problemi İle Karşı Karşıya Kalıyorum Bneim Kafamı Karışıran Şey Her Seferinde Yüzde 58 Sayısından Sonra Bu Problemi Yaşamamdır. Rica Etsem Yardımcı Olabilirimisniz Çok Mutlu Olurum :)

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
Merhaba Arkadaşlar Ben Uzun Süredir Bu Hatayı Alıyorum Güncelleştirmeler Tamamlanamadı Değişiklikler Geri Alınıyor! Güncelleme İniyor Ve Yükleniyor Yeniden Başlatın Yazıyor Başlatında Normal Bir Şekilde İniyor Fakat Yüzde 58 Sayısına Geldiğinde Güncelleştirmeler Tamamlanamadı Değişiklikler Geri Alınıyor Problemi İle Karşı Karşıya Kalıyorum Bneim Kafamı Karışıran Şey Her Seferinde Yüzde 58 Sayısından Sonra Bu Problemi Yaşamamdır. Rica Etsem Yardımcı Olabilirimisniz Çok Mutlu Olurum :)
sorun windowsta ve bi de en son ne zaman format attınız acaba?

MonkeyOfCrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
1 Ay Önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format Atmayı Hiç Düşünmüyorum Çünkü Bilgisyararda GTA 5 Var ):

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
ee neden böyle anlamadım en iyisi windows uptadeyi kapatın güncellenmesin
güncellenmemesi daha iyi sonra burdaki gibi mavi ekranlarla başınız belaya girmesin
1619981719664.png