5 Temmuz 2021 #1 AhmetsBrain Asistan Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 464 Reaksiyon puanı 114 Puanları 43 Yaş 19 Bilgisayarımdaki pin i giremiyorum yeniden baslattim bilgisayari ve bu hata oldu hic gitmiyor
3 Ağustos 2021 #2 EmrahGürleyen Doçent Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 802 Reaksiyon puanı 193 Puanları 43 Yaş 36 Konum Kocaeli - Gebze AhmetsBrain dedi ki: Bilgisayarımdaki pin i giremiyorum yeniden baslattim bilgisayari ve bu hata oldu hic gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Eğer hatırlamıyor ise şifreyi kırman lazım bunun için Hiren Boot indirip iso dosyasını flash belleğe boot edip oradan cihazı açıp kırman lazım.
AhmetsBrain dedi ki: Bilgisayarımdaki pin i giremiyorum yeniden baslattim bilgisayari ve bu hata oldu hic gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Eğer hatırlamıyor ise şifreyi kırman lazım bunun için Hiren Boot indirip iso dosyasını flash belleğe boot edip oradan cihazı açıp kırman lazım.
7 Ağustos 2021 #3 DowsYardımcı Cezalı Cezalı Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 32 Puanları 18 Yaş 39 Shifte Basılı Tutup Yeniden Başlata Basın Ve Formatlayın Ve Yeni Microsoft Hesapbı Oluşturun.