Windows 10 parola yanlış diyor ve hiçbir şekilde giremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lilp2lo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lilp2lo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar normalde pin ile giriyordum pcye sonra Bi anda parola ile gir dedi parolayı yazıyorum yanlış diyor parolayı değiştirdim hesabın tekrar deniyorum halen yanlış diyor internetten araştırdım baya bi CMD ile halledin diyorlar shifte basılı tutup yeniden başlat diyorum CMDye tıklıyorum fakat beni yeniden parola yerine atıyor orada da parolaya yanlış diyor ondan sonra bilgisayarı sıfırla diyorum %30larda falan hata oluştu kalıyor
IMG-20200407-WA0058~2.jpeg

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
Selamlar normalde pin ile giriyordum pcye sonra Bi anda parola ile gir dedi parolayı yazıyorum yanlış diyor parolayı değiştirdim hesabın tekrar deniyorum halen yanlış diyor internetten araştırdım baya bi CMD ile halledin diyorlar shifte basılı tutup yeniden başlat diyorum CMDye tıklıyorum fakat beni yeniden parola yerine atıyor orada da parolaya yanlış diyor ondan sonra bilgisayarı sıfırla diyorum %30larda falan hata oluştu kalıyor Ekli dosyayı görüntüle 92490
Windows'u açıp Administrator hesabını etkin yapıp bu kısımda Administrator'ü seçmeniz yeterli.

Lilp2lo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kurtarma seçenkleri ile de yapılabilir, oradan da komut satırı açılır ama siz hesabı açmak istiyorsunuz değil mi?
Yok ki şuan başka pc ya,
Aynen hocam şuan Windows'a Bi giriş yapsam yeter ya pini falan en baştan ayarlarım her şeyi fakat hiçbir şekilde giriş yapamıyorum