Windows 10 otomatik onarım hatası alıyorum

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Arkadaşlar selamlar,
Bilgisayarım windows 10 az önce oyuna girmek için açmaya çalıştım fakat otomatik onarım hatası çıktı bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
@aliyasiny65, maalesef bilgisayarı üçlüyü çekerek kapattım hiç bir sorunu yoktu şu an bilgisayarı sıfurlıyprum

MonkeyOfCrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Merhaba Burak Şahin!

Ben Ali.

Senin Yaşadığın Sorunu Ben Kendi Bilgisayarımdada Malesef Yaşadım.

1- Bilgisayarı Yeniden Başlatmayı Dene

Aynı Şekilde Devam Ediyorsa

2- Güvenli Mod Ekranından Sorunu Gider Seçeneğine Tıkla. Ardından Bu Bilgisayarı Sıfırla Seçeneğine Bas. Karşına 2 Seçenek Gelecek. Dosyalarımı Sakla Seçeneğine Basarsan D
Ve Diğer Sürücündeki Herşeyin Saklı Kalacak Ve Silinmeyecek. Ama Malesef Denetim Masasındaki Programlar Ve Masaüstündeki Belge Fotoğraf Vb. Şeyler Silinecek. Ama Kurtarmanın Bir Yolu Var. Bunun İçin Gelişmiş Seçenekler Menüsüne Geri Dön. Sağ Alt Taraftaki Başlangıç Ayarları Sekmesine Tıkla. Çıkan Ekranda Sağ Alttaki Yeniden Başlat Seçeneğine Baş Ardından Bilgisayarın Yeniden Başlayacaktır. Sol Altta Yer Alan İşletim Sitemine Geri Dönmek İçin Enter Tuşuna Basın Yazıyor. Enter Tuşuna Bas. Ardından Bilgisayarın Güvenli Modda Başlatılacaktır. Bilgisayarın Açılınca Masaüstündeki Dosyaları Fotoğrafları Vb. Verilerini Kurtarabilirsin. Kısacası Verielrini D Sürücüne Atabilirsin. Ardından Bilgisayarını Kapatıp Yeniden Çalıştır. Tekrar Güvenli Mod İle Karşılaşacaksın. Ardından Güvenli Mod Ekranından Sorunu Gider Seçeneğine Tıkla. Ardından Bu Bilgisayarı Sıfırla Seçeneğine Bas. Karşına Tekrardan 2 Seçenek Gelecek. Üst Taraftaki Dosyalarımı Sakla Seçeneğine Bas. İşte Bukadar Dostum!

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Merhaba Burak Şahin!

Ben Ali.

Senin Yaşadığın Sorunu Ben Kendi Bilgisayarımdada Malesef Yaşadım.

1- Bilgisayarı Yeniden Başlatmayı Dene

Aynı Şekilde Devam Ediyorsa

2- Güvenli Mod Ekranından Sorunu Gider Seçeneğine Tıkla. Ardından Bu Bilgisayarı Sıfırla Seçeneğine Bas. Karşına 2 Seçenek Gelecek. Dosyalarımı Sakla Seçeneğine Basarsan D
Ve Diğer Sürücündeki Herşeyin Saklı Kalacak Ve Silinmeyecek. Ama Malesef Denetim Masasındaki Programlar Ve Masaüstündeki Belge Fotoğraf Vb. Şeyler Silinecek. Ama Kurtarmanın Bir Yolu Var. Bunun İçin Gelişmiş Seçenekler Menüsüne Geri Dön. Sağ Alt Taraftaki Başlangıç Ayarları Sekmesine Tıkla. Çıkan Ekranda Sağ Alttaki Yeniden Başlat Seçeneğine Baş Ardından Bilgisayarın Yeniden Başlayacaktır. Sol Altta Yer Alan İşletim Sitemine Geri Dönmek İçin Enter Tuşuna Basın Yazıyor. Enter Tuşuna Bas. Ardından Bilgisayarın Güvenli Modda Başlatılacaktır. Bilgisayarın Açılınca Masaüstündeki Dosyaları Fotoğrafları Vb. Verilerini Kurtarabilirsin. Kısacası Verielrini D Sürücüne Atabilirsin. Ardından Bilgisayarını Kapatıp Yeniden Çalıştır. Tekrar Güvenli Mod İle Karşılaşacaksın. Ardından Güvenli Mod Ekranından Sorunu Gider Seçeneğine Tıkla. Ardından Bu Bilgisayarı Sıfırla Seçeneğine Bas. Karşına Tekrardan 2 Seçenek Gelecek. Üst Taraftaki Dosyalarımı Sakla Seçeneğine Bas. İşte Bukadar Dostum!
Selamlar ben bilgisayarımı sıfırladım. Ama bilgisayar sıfırlanırken elektrikler gitti sonra hemen geri geldi bende çok korktum ilk başta çünkü sona gelmişti ardından bilgisayarı açmaya çalıştım açıldı masaüstü geldi fakat mause ve klavye çalışmıyordu diğer yedek mause umda da denedim fakat hiç bir şekilde çalışmıyordu tekrardan pc yi sıfırlamak istediğimde bana bir parola soruyor fakat ben bilgisayarıma hiç şifre koymadım yardımcı olursan sevinirim

MonkeyOfCrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Başka Bir Bilgisayarda Usb Belleğine Windows Kur Bilgisayarına F11 Veya Delete Tuşu İle Bot Menu Üzerinden Tam Format Atmalısın.

İşine Yarayabilecek Bir Video
Windows 10 Deneme Sürümü İndirme Sayfası Windows 10'u İndirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka Bir Bilgisayarda Usb Belleğine Windows Kur Bilgisayarına F11 Veya Delete Tuşu İle Bot Menu Üzerinden Tam Format Atmalısın.

Windows 10 Deneme Sürümü İndirme Sayfası

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63

İşine Yarayabilecek Bir Video
Windows 10 Deneme Sürümü İndirme Sayfası Windows 10'u İndirin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selam az önce pc yi tekrardan sıfırladım yine aynı sorun çıktı mause ve klavye çalışmıyor yarın internet kafeye götürüp format artıracağım kaç tl tutar acaba

MonkeyOfCrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Hocam resimler silinmez değil mi
Her Şeyi Sil Demedğin Sürece Silinmez Tabiki Otomatik Onarım Ekranında 2 Seçenek Var Verilerimi Sakla Ve Herşeyi Sil Her Şeyi Sil Seçeneğine Basmış Durumdaysan D Sürücündeki Fotoğraflar Silinmiştir Maalesef.

Neden Durup Dururken Bu Sinir Bozucu Otomatik Onarım Hatası Geliyor Anlamıyorum.

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Her Şeyi Sil Demedğin Sürece Silinmez Tabiki Otomatik Onarım Ekranında 2 Seçenek Var Verilerimi Sakla Ve Herşeyi Sil Her Şeyi Sil Seçeneğine Basmış Durumdaysan D Sürücündeki Fotoğraflar Silinmiştir Maalesef.

Neden Durup Dururken Bu Sinir Bozucu Otomatik Onarım Hatası Geliyor Anlamıyorum.
Yok ben dosyalarımı sklaya tıkladım formatı kendim atscsktım ta bozacağın diye korkuyorum