Soru Windows 10 masaüstünde kasıyor

Kuzey—

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bilgisayarda her şey normal çalışıyor ancak masa üstüne döndüğüm zaman kasmalar donmalar dosyaların açılmaması gibi şeyler yaşıyorum. Nvidia geforce experience uygulamasından ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra başıma geldi bu olay o yüzden onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum lütfen yardım edin artık çok sinir bozucu olmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece masaüstünde oluyor bu arada oyunlar ve uygulamalarda bir sıkıntı yok

DarkPickaxe

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Olmadı maalesef hala kasıyor, teşekkürler yinede
Rica ederim, bir dahaki sürücü güncelleştirmesini bekleyin ya da aygıt yöneticisinden sürücünüzü tekrar güncelleyin. Sürücü güncelleştire tıklayın. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at kısmına tıklayın. Oradan sürücüyü indirin ve bilgisayarı direk yeniden başlatın. Umarım bu yardımcı olur.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Güvenlik ayarlarından sistem "geri" yükleme bölümünden eski en iyi çalıştığı güne ayarları geri yükleyebilirsin.

Kuzey—

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Rica ederim, bir dahaki sürücü güncelleştirmesini bekleyin ya da aygıt yöneticisinden sürücünüzü tekrar güncelleyin. Sürücü güncelleştire tıklayın. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at kısmına tıklayın. Oradan sürücüyü indirin ve bilgisayarı direk yeniden başlatın. Umarım bu yardımcı olur.
Güncelleştirmeyi denedim yine olmadı artık yapacak bişey yok yeni güncellemeyi bekliycem.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Bu işlemi yapmayı hiç önermiyorum bilgisayardaki çoğu uygulamayı bozuyor. Ve bazı sistemler doğru çalışmayabiliyor.
Gerçekten öyleyse, Microsoft neden 20 yıldır bu özelliği sunuyor? Belki senin işletim sistemin orijinal değil.

Ben daha önce bu yöntemden bir kaç kez yararlandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim.

DarkPickaxe

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Gerçekten öyleyse, Microsoft neden 20 yıldır bu özelliği sunuyor? Belki senin işletim sistemin orijinal değil.

Ben daha önce bu yöntemden bir kaç kez yararlandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim.
İşletim sistemim orijinal. Microsoft İşlemci Sayısı diye bir özellik koymuş. Onu normal kullanıcılar için mi koymuş? Hayır. Bu özellik geliştiriciler içindir mesela. Microsoft'un her sunduğu özellik yetersiz bilgiler ile insanların kullanabileceği anlamına gelmiyor.