sdn123123
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 118
Yenile yapınca bi şey olmuyor
sürücü yükle yapınca da Diskler gözükmüyor
sürücüleri nasıl açılır
disk bağlıDiskin bağlı mı? diskte bir problem olabilir veya güç kaynağı diske güç vermiyor olabilir.
En güncel iso dosyasını kullanıyor musunuz? Yoksa önceden kalma mı?Ekli dosyayı görüntüle 137736
Yenile yapınca bi şey olmuyor
sürücü yükle yapınca da Diskler gözükmüyor
sürücüleri nasıl açılır
Diskpart - EnterYakın zamanda bende yaşamıştım bu sorunu. Kuruluma geçmeden sistem onarımından cmd ile DISKPART programı kullanarak diski biçimlendirdim. Forumda aynı konu var mı bilmiyorum. hdd ya da sdd nizde önemli dosyanız yoksa bu yöntemi kullanın.
Evet. Benim asıl sorunum MBR-GPT kaynaklıymış. Bununla ilgili komutlarda vardı. Kaynak sayfa bir blog sayfasıydı. Problemi Windows7 den tekrar window 10'a geçişte yaşadım.Diskpart - Enter
List Disk - Enter (Harddiskimiz bu kısımda birim 0 birim 1 gibi seçeneklerle ayrılmış olarak görünecektir. Burada harddiskimiz hangisi ise altta bulunan select disk bölümünün sonuna disk biriminin numarasını yazalım.)
Select Disk 0 - Enter (Ben birimi 0 olarak yazıyorum.)
Clean veya Clean all - Enter (Clean all uzun sürüyor.)
Sanırım bunu kastediyorsunuz.
Bunları denedim çoğunu yazınca hata veriyorDiskpart - Enter
List Disk - Enter (Harddiskimiz bu kısımda birim 0 birim 1 gibi seçeneklerle ayrılmış olarak görünecektir. Burada harddiskimiz hangisi ise altta bulunan select disk bölümünün sonuna disk biriminin numarasını yazalım.)
Select Disk 0 - Enter (Ben birimi 0 olarak yazıyorum.)
Clean veya Clean all - Enter (Clean all uzun sürüyor.)
Sanırım bunu kastediyorsunuz.
Bios tan disk kontrolü yaptınız mı?Bunları denedim çoğunu yazınca hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela "selecet disk 0" yazdığımda hata veriyor
evetBios tan disk kontrolü yaptınız mı?
zaten son sürüm diye indirdim zaten iki gün önce indirdimTavsiyem farklı kurulum medyası, eski sürüm windows 10 veya windows 7. Disk arızalı değildir inşallah.
Benim sorunuma çözüm olmadı ama bir konuda bios pilini çıkarın bir müddet bekleyin diye bir tavsiye daha vardı. Bunuda yazmak istedimzaten son sürüm diye indirdim zaten iki gün önce indirdim
galiba disk ağrızalı