Windows 10 Kurtarma (PC 'nizin/Aygıtınızın onarılması gerekiyor

meneszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayari acarken otomatik onarima hazirlaniyor diyor sonra Boyle ekran
1474132762542-709478497.jpg
veriyor arkadaslar. ne yapmam gerekiyor f8 secme menusunden birseyde secilmiyor. Hicbirsey yuklememistim pcye durduk yere boyle oldu. Yardim edin!!!

kuantum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ksecpkg.sys dosyanız hasar görmüş.
Bu yeni yazılım yada donanım takıldığında olabileceği gibi truva atı-spy saldırısı sonucu da olabilir

Öncelikle orada yazan F8 her pc de aynı olmayabilir.
Siyah ekran açıldığında hiç durmadan aralıklarla F8 e basınız.
Bir şey olmaz ise
baştan başlatıp F9 tuşuna sık aralıklarla basınız
Gelişmiş yükleme seçeneklerinden bilgisayarı onar seçeneği ile açılışını düzeltebilrisiniz.

Bu şekilde olmaz ise win8. dvd ile win kuruyormuş gibi dvd den başlatınız. Şimdi yükle ekranı geldiğinde alt sol köşede Bilgisayarı Onar seçeneğine tıklayınız.
Bilgisayar başlangıç onarması yapar. Yapabilirse kendini yeniden başlatır.
Eğer bilgisayar onarılamıyor derse bilgisayar onarım seçeneklerine tıklayınız
Sistem geri yüklemeden en son çalışan tarihe geri alınız.

Açılışı yaptıktan sonra
aşağıdaki linkteki dllsuite programını kurunuz.
http://www.vsksoft.com/software/DLLSuite.exe
Bu yazılım 3.parti yazılım olduğu için artıları olduğu gibi eksileride vardır.
Tarama yaparsanız sistemdeki eksik dll,sys ve exeleri bulup düzeltir. Ama demo olduğu için tamamını düzeltmez.
Tarama yapMAyınız.
Sol taradta dll download (dll yükle) kısmına tıklayınız. arama kutusuna ksecpkg.sys yazın ve search (ara) butonuna basınız. otomatik indir deyince eğer uyarı çıkmaz ise kurulur.
UYARI ÇIKARSA: zaten bu dosya var üzerine kurayım mı ? Siz tamam deseniz de kurmaz. Neden? Kurulum yapılan klasöre tam denetim yetkiniz olmadığından. Admin de olsanız o ayarı yapmanız lazım
c ye girin
windowsa girin
system32 klasörüne sağ tık yapınız. Özelliklere tıklayınız.
güvenlik sekmesi alt tarafta Gelişmişe tıklayınız.
Açılan pencereden sahip sekmesi düzenle ye tıklayın
Açılan pencereden yeni sahibi yazan yerde sizin kullanıcı adınızı tıklayıp uygula deyiniz.

Şimdi dll suiteden indirme yaparsanız kurar.

Sistem taramasını win kendi kodu ile yapınız.
cmd yönetici olarak açınız
(cmd yi açmak için;
arama kutusundan Komut İstemini çalıştırabilirsiniz. ‘’Win + S’’ tıklayın ardın ‘’cmd’’ yazın. Çıkan Komut İstemini sağ tıklayıp ‘’Yönetici olarak çalıştır’’ tıklayın. Komut İstemi bu şekilde yönetici olarak çalışacaktır.)
sfc /scannow yazıp enter a basınız
sistemi komple tarayıp düzeltir.

Bu iş bittikten sonra mutlaka kaspersky anti virüs programı ( kasperksy total)ve antimalware ile taratınız
bunların demo sürümü de olsa güncelleme yapıp tarattığınız zaman temizlik yapacaktır

Son düzenleme: