Kaldırır. Ekran kartını da güncelle.Bilgisayarım windows 10 kaldırır mı lütfen ssd gerek falan yazmayın kaldırmazsa hangi parça yetersiz yazarmısınız
oyun oynucam genellikle lol valorant csgo falan windows 8.1 windows 7 ye göre daha mı performanslıKaldırır ama oyun fln oynayacaksan çok kasar oyunlar onun yerine windows 8.1 kurarsanoz daha iyi olabilir.
Hangi tür oyunlardan bahsediyorsun?Kaldırır ama oyun fln oynayacaksan çok kasar oyunlar onun yerine windows 8.1 kurarsanoz daha iyi olabilir.
windows 7 ye göre daha iyi performans mı alırımwindows 8.1 kurun
hangisinde daha iyi performans alırım fps bakımından falan lol csgo valorant oynucam4 GB RAM Windows 10 için yetersiz. SSD yoksa hele çok kasar. 8.1 geçebilirsiniz veya 7'de kalabilirsiniz.
Ben olsam 7'de kalırım.hangisinde daha iyi performans alırım fps bakımından falan lol csgo valorant oynucam
Tabiki alırsınız ben 4 hb ram varken windows 8.1 kullandım lisansladım mükemmel hızlıydı ve iş için mükemmeldiwindows 7 ye göre daha iyi performans mı alırım
Benim eski bilgisayarımla yakın donanıma sahip senin bilgisayarın. Ben windows 10'a yükselttiğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Senin yükseltmende de bir sorun olacağını sanmıyorum.Bilgisayarım windows 10 kaldırır mı lütfen ssd gerek falan yazmayın kaldırmazsa hangi parça yetersiz yazarmısınız
ama oyun için kullanıcam yinede geçmelimiyimTabiki alırsınız ben 4 hb ram varken windows 8.1 kullandım lisansladım mükemmel hızlıydı ve iş için mükemmeldi
size kalmış herhangi bir fps farkı olacağını düşünmüyorum oyun içinde uygun birçok oyun win 8.1 i destekliyorama oyun için kullanıcam yinede geçmelimiyim