Windows 10 İso Yardım!

BRAVQHEART

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Herkese Merhaba!
Win. 10 Yükseltme Aracından İso İndiriyorum Şuanda Muhtemelen Rufus Programı İle Yapacağım Ama Tam Hatırlamıyorum,
Bana Adımları Anlatırmısınız?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Usb atacaksın heralde windows 10 indirme aracıda bu işi yapabiliyor..

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Herkese Merhaba!
Win. 10 Yükseltme Aracından İso İndiriyorum Şuanda Muhtemelen Rufus Programı İle Yapacağım Ama Tam Hatırlamıyorum,
1-Çok büyük ihtimal Windows kullanıyorsunuz. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209 adlı adrese gidip aracı indirmeniz lazım.

73944

2-bu ekran görüntüsünün türkçeye çevirilmiş haline geldiğinizde, Başka bir bilgisayar için oluştur'u seçip ileri diyiniz.

3-Flaşınızı takıp(en az 8GB) onu seçip ileri diyiniz.

4-türkiyenin internet sorunundan dolayı yaklaşık 2-3 saat bekleyin. İşlem bitince hazırsınız. Eğer biostan boot etmeyi biliyorsanız ordan boot edebilirsiniz. Fakat bilmiyorsanız burda belirtin ki yardımcı olalım. NOT: eğer format atmak istiyorsanız bunuda belirtebilirsiniz çünkü diski silmeniz gerekiyor.

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
1-Çok büyük ihtimal Windows kullanıyorsunuz. https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209 adlı adrese gidip aracı indirmeniz lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 73944

2-bu ekran görüntüsünün türkçeye çevirilmiş haline geldiğinizde, Başka bir bilgisayar için oluştur'u seçip ileri diyiniz.

3-Flaşınızı takıp(en az 8GB) onu seçip ileri diyiniz.

4-türkiyenin internet sorunundan dolayı yaklaşık 2-3 saat bekleyin. İşlem bitince hazırsınız. Eğer biostan boot etmeyi biliyorsanız ordan boot edebilirsiniz. Fakat bilmiyorsanız burda belirtin ki yardımcı olalım. NOT: eğer format atmak istiyorsanız bunuda belirtebilirsiniz çünkü diski silmeniz gerekiyor.
rufus ile atmak istiyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir kurulum resmi var yeni denediğim bir windows türünde
73956

dvd ile yazacak isen ımg burn ile şöyle kurcan
73957

Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese Merhaba!
anakart uefi mi ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247