Windows 10 İnternet problemi

HaCKeR_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Windows 10 orijinal sürüme sahibim bugüne kadar problem yoktu fakat bugün problem baş gösterdi.
Eski antivirüsümü silip Eset Smart Security 9 Beta yükledim. Daha sonra C içerisinde Win 10 Technical Preview'den kalan Windows.old dosyasını gördüm.
Yer kapalamaması için Sahipliği al yaparak o klasörü sildim. Fakat daha sonrasında Facebook , Youtube , Google , Yandex , Raptr gibi sitelere bağlanamamaya başladım.

Verdiği hata şu şekilde : Güvenli bağlantı girişimi başarısız , Görüntülemeye çalıştığınız sayfa, alınan verilerin yetkinliği doğrulanamadığı için gösterilemiyor.

Fakat Webtekno , Shiftdelete.net , Technopat gibi sitelere girebiliyorum. Tarayıcı değiştirdim işe yaramadı. Host dosyasını sıfırladım işe yaramadı. sfc /scannow yaptım işe yaramadı. Geniuene Registry Doctor ile tarattım işe yaramadı.Son olarak şuan virüs taraması başlatıyorum. Sorunun kaynağını bulabilecek ve format hariç çözüm önerebilecek var mı ?

macindows

Asistan
Reaksiyon puanı
59
bilgisayarınızın tarihini kontrol edin doğrumu diye.

HaCKeR_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarih Doğru. Eset ile tarama yaptım sonuç çıkmadı. Daha sonra eseti kaldırdım. yine sorun çözülmedi. Daha sonra Emsisoft ile tarama yaptım bütün seçenekleri teker teker denedim Herhangi bir sonuç bulmadı ama internetim düzeldi.