yusuf41oner
Öğrenci
win 10 bu gün güncellendi ve güncellendikten sonra klavye seçim ekranı geldi klavyeyi seçtim ve devam yazısı çıktı devam ettim ve bilgisayar kendini yeniden başlattı ve yine klavye seçim ekranı geldi
Başka bir yedek bilgisayarınız varmıdır? laptop olabilir.win 10 bu gün güncellendi ve güncellendikten sonra klavye seçim ekranı geldi klavyeyi seçtim ve devam yazısı çıktı devam ettim ve bilgisayar kendini yeniden başlattı ve yine klavye seçim ekranı geldi
maalesef yok hiçbir çözümü yokmuBaşka bir yedek bilgisayarınız varmıdır? laptop olabilir.
Bilgisayarı formatcıya götürüp mü format ettiniz manuel (flash bellek) lenmi ?maalesef yok hiçbir çözümü yokmu
güncelleme sonucu böyle olduBilgisayarı formatcıya götürüp mü format ettiniz manuel (flash bellek) lenmi ?
Bende biliyorum fakat güncellemeyi boşverin Windows'u flaş bellek lenmi Yüklediniz yoksa bilgisayarcıdamı ?güncelleme sonucu böyle oldu
BilgisayarcıdaBende biliyorum fakat güncellemeyi boşverin Windows'u flaş bellek lenmi Yüklediniz yoksa bilgisayarcıdamı ?