Windows 10 Gittikçe Kötüleşiyor Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Windows 10 artık kötüleşti mi ve sarmıyor mu?

• Çok bozdu(kötüleşti)

Kullanılan: 31 62.0%
  • Gitgide iyileşiyor(bence gayet güzel oluyor)

Kullanılan: 19 38.0%

• Kullanılan toplam oy
    50

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Dene bence.
Mint, Kubuntu, Manjaro, Mx
bu linux paylaşımları sana windows gibi deneyim yaşatır.
Gözün değişik yeni şeyler görür.

linux sistemlerin hemen hemen hepsinde Telefonu Bluetooth ile bağlarsın pc ye Telefonda müzik açarsın Pc de okutursun müziği.

Windowsta böyle bişey yok :D
Abi hayır olmaz, en sevdiğim OS Windows derim fakat sadece 10'u sevmiyorum ama mecburiyetten kullanıyorum, Linux'e her ne kadar illeki geçsem de hiç alışamam ve Windows'a geri dönerim, o yüzden Linux bana uygun değil, hem Bluetooth ile işim yok.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hep böyle windows'lar isterim:
Hangi tarafa ağlayalım? :D ahshhsha Yön ver hönkürerek ağlıycam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi hayır olmaz, en sevdiğim OS Windows derim fakat sadece 10'u sevmiyorum ama mecburiyetten kullanıyorum, Linux'e her ne kadar illeki geçsem de hiç alışamam ve Windows'a geri dönerim, o yüzden Linux bana uygun değil, hem Bluetooth ile işim yok.
O zaman güncelliğe kapalı adamsın.

Bende güncelliğe kapalıyım ama şık kullanışlı pratik hızlı ve stabil sistem çıktı mı ki ben kullanmadım?

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
Dene bence.
Mint, Kubuntu, Manjaro, Mx
bu linux paylaşımları sana windows gibi deneyim yaşatır.
Gözün değişik yeni şeyler görür.

linux sistemlerin hemen hemen hepsinde Telefonu Bluetooth ile bağlarsın pc ye Telefonda müzik açarsın Pc de okutursun müziği.

Windowsta böyle bişey yok :D
işte zaur abideki cevher!

benim gibi windows kullanmamak için yemin edersen geri dönmessin

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Bismillah:D

Bismillah:D
İnşAllah güzel bir şeydir

MegaTechno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
En iyisi mac os Hackintosh. Wmwareyükledim Windows 10un içine macosa sadece 8gb ram verdim(toplam 12) en yüksek donanımı verdim verebileceğin neredeyse ve sanal olmasına rağmen BigSur yani son sistemde Apple kimliğimi bağlayıp kullandım ve açıkçası tüm işlerimi yaptırıyor hızlı. Herhalde Hackintosh yapsam uçar. Yani oyun oynamaya lar bence mac os kullanmalı.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
En iyisi mac os Hackintosh. Wmwareyükledim Windows 10un içine macosa sadece 8gb ram verdim(toplam 12) en yüksek donanımı verdim verebileceğin neredeyse ve sanal olmasına rağmen BigSur yani son sistemde Apple kimliğimi bağlayıp kullandım ve açıkçası tüm işlerimi yaptırıyor hızlı. Herhalde Hackintosh yapsam uçar. Yani oyun oynamaya lar bence mac os kullanmalı.
moc os=çöp
oyun oynamayanın mac osla işi ne? çalışan kişiler kullanır en fazla.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,391
Telemetry servislerini devre dışı bırakmak ve güncelleştirmeleri geri bildirimlere göre hareket edip yükleme yapmak veya ertelemek muhtemelen iyi bir Windows 10 deneyimi sunacaktır.