Xinzu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 895
Hep böyle windows'lar isterim:
Abi hayır olmaz, en sevdiğim OS Windows derim fakat sadece 10'u sevmiyorum ama mecburiyetten kullanıyorum, Linux'e her ne kadar illeki geçsem de hiç alışamam ve Windows'a geri dönerim, o yüzden Linux bana uygun değil, hem Bluetooth ile işim yok.Dene bence.
Mint, Kubuntu, Manjaro, Mx
bu linux paylaşımları sana windows gibi deneyim yaşatır.
Gözün değişik yeni şeyler görür.
linux sistemlerin hemen hemen hepsinde Telefonu Bluetooth ile bağlarsın pc ye Telefonda müzik açarsın Pc de okutursun müziği.
Windowsta böyle bişey yok![]()
Hangi tarafa ağlayalım?Hep böyle windows'lar isterim:
O zaman güncelliğe kapalı adamsın.Abi hayır olmaz, en sevdiğim OS Windows derim fakat sadece 10'u sevmiyorum ama mecburiyetten kullanıyorum, Linux'e her ne kadar illeki geçsem de hiç alışamam ve Windows'a geri dönerim, o yüzden Linux bana uygun değil, hem Bluetooth ile işim yok.
işte zaur abideki cevher!Dene bence.
Mint, Kubuntu, Manjaro, Mx
bu linux paylaşımları sana windows gibi deneyim yaşatır.
Gözün değişik yeni şeyler görür.
linux sistemlerin hemen hemen hepsinde Telefonu Bluetooth ile bağlarsın pc ye Telefonda müzik açarsın Pc de okutursun müziği.
Windowsta böyle bişey yok![]()
benim gibi windows kullanmamak için yemin edersen geri dönmessinAbi hayır olmaz, en sevdiğim OS Windows derim fakat sadece 10'u sevmiyorum ama mecburiyetten kullanıyorum, Linux'e her ne kadar illeki geçsem de hiç alışamam ve Windows'a geri dönerim, o yüzden Linux bana uygun değil, hem Bluetooth ile işim yok.
İnşAllah güzel bir şeydirBismillah
![]()
Microsoft CEO'su müjdeyi verdi: Yeni nesil Windows geliyor - ShiftDelete.Net
Microsoft CEO'su Satya Nadella geliştirici konferansında yaptığı konuşmada son yılların en büyük Windows güncellemesinin geleceğini duyurdu.shiftdelete.net
moc os=çöpEn iyisi mac os Hackintosh. Wmwareyükledim Windows 10un içine macosa sadece 8gb ram verdim(toplam 12) en yüksek donanımı verdim verebileceğin neredeyse ve sanal olmasına rağmen BigSur yani son sistemde Apple kimliğimi bağlayıp kullandım ve açıkçası tüm işlerimi yaptırıyor hızlı. Herhalde Hackintosh yapsam uçar. Yani oyun oynamaya lar bence mac os kullanmalı.