Windows 10 format

yunusbaykara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
2016 yılında aldığım laptop için format atmak istiyorum fakat bende herhangi bir usb vs yok. Windows 10u indirip(d diskine) ubs vs olmadan format atmam mümkün mü. Reset filan atmak istemiyorum direk formatı soruyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.( windows 10 gömülü olarak geldi laptop)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
evet mümkün.

Ama şöyle bir durum var, Windows 10'u sıfırlayarak da temiz format atabilirsiniz. Dosyalarımı saklama demeniz yeterli.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
2016 yılında aldığım laptop için format atmak istiyorum fakat bende herhangi bir usb vs yok. Windows 10u indirip(d diskine) ubs vs olmadan format atmam mümkün mü. Reset filan atmak istemiyorum direk formatı soruyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.( windows 10 gömülü olarak geldi laptop)
Merhaba;
Formumuzda bir rehber konusu bulunuyor. Göz atmanızı tavsiye ederim.
https://forum.shiftdelete.net/threads/rehber-windows-10-temiz-kurulum-nasil-yapilir.531548/

yunusbaykara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Nasıl olacak acaba. Bir ara sıfırlamaya çalıştım ama nvidiada problem oldu. Sıfırlamakla format arasında fark yok mu acaba?
evet mümkün.

Ama şöyle bir durum var, Windows 10'u sıfırlayarak da temiz format atabilirsiniz. Dosyalarımı saklama demeniz yeterli.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Merhaba;
Formumuzda bir rehber konusu bulunuyor. Göz atmanızı tavsiye ederim.
https://forum.shiftdelete.net/threads/rehber-windows-10-temiz-kurulum-nasil-yapilir.531548/
yalnız bende usb bellek veya herhangi bir harddisk yok

Son düzenleme:

yunusbaykara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Normalde Geforce Experience sağ alt tarafta çıkıyordu artık çıkmıyor. Experince ayarlarına o kadar bakmalarıma rağmen sıfırladıktan sonra bu problem oldu. ASlında belki sorun değildir. ama ben bunuda sorun olarak görüyorum :)

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Normalde Geforce Experience sağ alt tarafta çıkıyordu artık çıkmıyor. Experince ayarlarına o kadar bakmalarıma rağmen sıfırladıktan sonra bu problem oldu. ASlında belki sorun değildir. ama ben bunuda sorun olarak görüyorum :)
Sıfırladıktan sonra driverlar yüklü değil ise olmaması normaldir. :)