Mondenstein
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sistem Özelliklerim
CPU: AMD Ryzen 3 2200G
GPU: Ryzen Vega 8
Asus Prime B350-Plus
Kingston HyperX Predator 1x8GB 3000Mhz Ram
Gigabyte 256Gb M2 SSD
CoolerMaster 500watt 80+Bronze PSU
Sorunum:
Bilgisayarı ilk kurduğum gün hiçbir sıkıntı yoktu. Yaklaşık 200GB lık oyun ve program indirdim. Hepsi orijinal ve orijinal sitelerinden. Virüs bulaşmaması için elimden geleni yaptım. En son Corsair HS60 kulaklığım olduğu için, Corsair'in ICue programını indirdim kuruldu. Kulaklığımdaki ses kesildi. Tam LOL oynuyordum. Bitti kapatırken mavi ekran yedim. Sonra açıldı ICue'yi açarken tekrar mavi ekran yedim. Dedim bu programda sıkıntı var. Denetim Masasından sildim. Kulaklığım ne yaptıysam ses vermedi. Mavi ekranlar devam etti. Tekrar geri yükledim. Driverleri güncelledim falan, sorunum düzelmedi. Tekrar yükledim kulaklık ses verdi sildim tekrar, sıkıntı yok taki tekrar bir oyuna giresiye kadar. YouTubede , Twitchde diğer sitelerde Crash yiyorum bazen. 2 Kere Windows'u sıfırladım. Başka bir UEFİ dosyasıyla tekrar kurdum. Bütün parçaları söktüm taktım. Ram slotunu değiştirdim. 48 Saattir denemediğim şey kalmadı. Lütfen yardım edin az kaldı birşeye veya bir yerlere zarar vermeme. Çözümü Nedir ?
Aldığım Bazı Hatalar;
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
CRITICAL_PROCESS_DIED
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
MEMORY_MANAGEMENT
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
REFERENCE_BY_POİNER
DRİVER_IRQL_NOT_LESS_EQUAL
Sorun Çıkan Dosyalar;
ntoskrnl.exe
fltmgr.sys (Birkaç tane daha vardı hatırlayamadım.)
CPU: AMD Ryzen 3 2200G
GPU: Ryzen Vega 8
Asus Prime B350-Plus
Kingston HyperX Predator 1x8GB 3000Mhz Ram
Gigabyte 256Gb M2 SSD
CoolerMaster 500watt 80+Bronze PSU
Sorunum:
Bilgisayarı ilk kurduğum gün hiçbir sıkıntı yoktu. Yaklaşık 200GB lık oyun ve program indirdim. Hepsi orijinal ve orijinal sitelerinden. Virüs bulaşmaması için elimden geleni yaptım. En son Corsair HS60 kulaklığım olduğu için, Corsair'in ICue programını indirdim kuruldu. Kulaklığımdaki ses kesildi. Tam LOL oynuyordum. Bitti kapatırken mavi ekran yedim. Sonra açıldı ICue'yi açarken tekrar mavi ekran yedim. Dedim bu programda sıkıntı var. Denetim Masasından sildim. Kulaklığım ne yaptıysam ses vermedi. Mavi ekranlar devam etti. Tekrar geri yükledim. Driverleri güncelledim falan, sorunum düzelmedi. Tekrar yükledim kulaklık ses verdi sildim tekrar, sıkıntı yok taki tekrar bir oyuna giresiye kadar. YouTubede , Twitchde diğer sitelerde Crash yiyorum bazen. 2 Kere Windows'u sıfırladım. Başka bir UEFİ dosyasıyla tekrar kurdum. Bütün parçaları söktüm taktım. Ram slotunu değiştirdim. 48 Saattir denemediğim şey kalmadı. Lütfen yardım edin az kaldı birşeye veya bir yerlere zarar vermeme. Çözümü Nedir ?
Aldığım Bazı Hatalar;
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
CRITICAL_PROCESS_DIED
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
MEMORY_MANAGEMENT
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
REFERENCE_BY_POİNER
DRİVER_IRQL_NOT_LESS_EQUAL
Sorun Çıkan Dosyalar;
ntoskrnl.exe
fltmgr.sys (Birkaç tane daha vardı hatırlayamadım.)