Bu ekran parlaklığı bölümü tam olarak ayarlarda nereden çıkıyor ben bulamadım kontrol etmek istedim. Son gelen güncellemeyi yükledim bende.Yeni sürümde ekran parlaklığı ile şikayet eden birçok insan var. Yapılacak tek şey yeni güncelleme gelmesini beklemek olur.
Sağ alttaki küçük bildirim yerine tıkladıktan sonra bu ekrandan parlaklığı ayarlayabilirsiniz. Eğer hepsi görünmüyorsa genişlet seçeneğine basmanız gerekli orada.Bu ekran parlaklığı bölümü tam olarak ayarlarda nereden çıkıyor ben bulamadım kontrol etmek istedim. Son gelen güncellemeyi yükledim bende.
Sağ alttaki küçük bildirim yerine tıkladıktan sonra bu ekrandan parlaklığı ayarlayabilirsiniz. Eğer hepsi görünmüyorsa genişlet seçeneğine basmanız gerekli orada.
Ekli dosyayı görüntüle 41068
Buyrun hocam indirebilirsinizMasaüstü arka plan efsane dostum.![]()
Eyvallah teşekkür ettim
Rica ederimEyvallah teşekkür ettim![]()
Her bilgisayarda sorun olacak diye bir kaide yok ama olma olasılığı da var. Şuan kullandığınız sürümde sorun yoksa yapmaya çokta gerek yok biraz daha bekleyebilirsiniz.Ben daha güncellemeyi yapmadım 1 haftadır pcye girmiyorum. Yapsam mı yoksa düzelmesinimi beklesem?
Rica ederimEyvallah teşekkür ettim![]()
Her bilgisayarda sorun olacak diye bir kaide yok ama olma olasılığı da var. Şuan kullandığınız sürümde sorun yoksa yapmaya çokta gerek yok biraz daha bekleyebilirsiniz.Ben daha güncellemeyi yapmadım 1 haftadır pcye girmiyorum. Yapsam mı yoksa düzelmesinimi beklesem?
Ben şimdi kontrol ettim böyle bir kutucuk yok hepsi açık olmasına rağmen. Sürüm farkından olabilir mi?Sağ alttaki küçük bildirim yerine tıkladıktan sonra bu ekrandan parlaklığı ayarlayabilirsiniz. Eğer hepsi görünmüyorsa genişlet seçeneğine basmanız gerekli orada.
Ekli dosyayı görüntüle 41068
Laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz?Ben şimdi kontrol ettim böyle bir kutucuk yok hepsi açık olmasına rağmen. Sürüm farkından olabilir mi?
Masa üstümüz yarasa dolsun.
Rica ederimMasa üstümüz yarasa dolsun.
Sağ olasın.
Masa üstü PC kullanıyorum.Laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz?
Masaüstünde bu seçenek yok diye biliyorum.Masa üstü PC kullanıyorum.
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim cevaplarınız için. Sağolun.Masaüstünde bu seçenek yok diye biliyorum.
Evet monitör üzerindeki tuşlar yardımı ile ayarları yaptım. Sağolun.Masaüstü PC lerde monitörün üstündeki tuşlarla ayarlanıyor, biraz kurcalarsanız bulursunuz.