- Reaksiyon puanı
- 2,515
Akrabamın bilgisayarını aldım. İşim var ama kasmadan dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Disk kullanımı sürekli %100 bunun bir çözümü var mı? 1 tb hdd var içinde. Hdd de boş.
Çok saçma geldi ssd satmak için yapılan bir şey gibi duruyorHDD'nin genel sorunu bu. İşletim sistemi böyle görüyor. Yapabileceğiniz tek şey bir SSD'ye geçmek.
Yanlış şeyler kuruyor tavsiye etmem.şöyle yap Kardeşım Driver Boster yükle Tüm donanımlar yüklesi bende vardı driver yükledikten sorna çözüldü
Hayır ben yaptım çözüldü elimde wd 1tb blue vardı win10 kurdum ondan sorna çözüldüYanlış şeyler kuruyor tavsiye etmem.
Bunlar yanlış, bilgilendirme herhangi resmi geçerliliği yok.Hayır ben yaptım çözüldü elimde wd 1tb blue vardı win10 kurdum ondan sorna çözüldü
Yok hocam pc benim değil işim olduğu için ödünç aldım sadece. Pc benim olsa içine çoktan w7 kurmuştumBunlar yanlış, bilgilendirme herhangi resmi geçerliliği yok.
SSD almak tek çözüm.
Bütçeniz?
Sen niye triplendin hocam. Driverle uğraşmam bana ne format parasını bana mı verdiler sanki ? Ekran kartı driveri kurulu değilmiş onu kurdum geçtim sadeceDene kardeşım Eğer Olmasa Ssd AL Bende Birşey demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dene kardeşım Eğer Olmasa Ssd AL Bende Birşey demiyorum
HDD sıfır olsa, o hala gelmez. Fakat malesef mekanik çalışan bi parça olduğu için ,bilemiyorum,çok uzun süreli kullanmışsa,verimsizliklere, çok açıklar. Artık depolama için kullanın.Akrabamın bilgisayarını aldım. İşim var ama kasmadan dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Disk kullanımı sürekli %100 bunun bir çözümü var mı? 1 tb hdd var içinde. Hdd de boş.