Windows 10 da bilgisayarı açarken PIN yazamıyorum - sayılar dışında klavye çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dnzsch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dnzsch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MErhaba arkadaşlar,

Daha önce her zaman PIN kodumu yazarak bilgisayarımı açardım ilk defa bugün PIN yazmak istediğimde klavyenin çalışmadığını gördüm. Rakam tuşlar çalışıyor ancak harfler yazmıyor. Bilgisayarı nasıl açtım derseniz oturum açma seçeneklerinden hotmail hesabımın şifresini yazarak açtım. İlginç bir şekilde o şifrede klavye kompile çalıştığı için bilgsiyarı açabildim. Ancak PIN kısmına hala çözüm bulabilmiş değilim. Ekran klavyeside çalışmıyor orada yani durum klavyenin arızasından değil.

Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Dnzsch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MErhaba arkadaşlar,

Daha önce her zaman PIN kodumu yazarak bilgisayarımı açardım ilk defa bugün PIN yazmak istediğimde klavyenin çalışmadığını gördüm. Rakam tuşlar çalışıyor ancak harfler yazmıyor. Bilgisayarı nasıl açtım derseniz oturum açma seçeneklerinden hotmail hesabımın şifresini yazarak açtım. İlginç bir şekilde o şifrede klavye kompile çalıştığı için bilgsiyarı açabildim. Ancak PIN kısmına hala çözüm bulabilmiş değilim. Ekran klavyeside çalışmıyor orada yani durum klavyenin arızasından değil.

Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar yeni PIN tanımladım problem çözüldü

bluviaggiatore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ilginç yeni pin ile donanımsal sorun arasındaki bağı anlamadım .Nasıl çözüldü ?

aspiras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yeni PIN tanımladım problem çözüldü
Aynı durum bende de var. Bilgisayar i açınca pin ekranı çıkıyor. Rakam yazıyor,harf yazmıyor. Nasıl çözdünüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koca sitede bunu anlatacak uzman yok mu? Online kursum var